Sari la conținut

Acum S-A AFLAT ce s-a întâmplat cu fața Andei Adam! Specialistul are o explicație: “Se vede cu siguranță că a folosit…”

Apariția Andei Adam la emisiunea Denisei Rifai a făcut extrem de multă vâlvă în mediul online. Pe lângă dezvăluirele extrem de profunde despre viața ei, look-ul ei a fost extrem de diferit față de cel afișat în mediul online.

Make-up artistul Monica Panait le-a oferit o explicație de bun simț celor care i-au arătat filmulețele cu Anda Adam, spunând că a îmbătrânit sau că are riduri și cearcăne.

Pozele și filmulețele cu Anda Adam în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” nu mai au nevoie de comentarii. Se vede că artista are probleme cu pielea din jurul ochilor, care este uscată, deshidratată, iar asta face ca ridurile să fie tot mai vizibile.

Mai mult, machiajul excesiv de televiziune, dar și luminile din studio au fost o combinație nefericită pentru chipul Andei Adam. Iar despre pozele de pe Instagram știe toată lumea că sunt editate și că nu reflectă realitatea.

„Aici cred că este vorba doar despre un machiaj prost făcut. Sau nu neapărat prost făcut, cât folosind produse de make-up necorespunzătoare. Se vede cu siguranță că a folosit un anticearcăn cu o putere mare de acoperire și un fond de ten cu o putere mare de acoperire. După o anumită vârstă, acest tip de make-up nu este recomandat, trebuie ceva ce hidratează și, în primul rând, trebuie umblat la sursa problemei, și anume deshidratarea tenului, în cazul de față, deshidratarea din jurul ochilor.

Recomandarea mea e să se folosească în fiecare seară vitamina E uleioasă, mai apoi cam de două trei ori pe săptămână, la început poate și mai mult, să se folosească vitamina A uleioasă în jurul ochilor și rezultatele nu vor întârzia să apară. Pielea de sub ochi va fi mult mai hidratată și, folosind un produs corespunzător, acesta nu va arăta atât de cakey (gros, vizibil), nu va rida mai mult decât este cazul zona sensibilă de sub ochi. Sper că vă ajută.

Am înțeles că Anda Adam are 42 de ani. Mie mi se pare că este o femeie foarte frumoasă. Cel puțin este o femeie foarte plăcută, așa o simt. Cred că este important să nu judecăm atât de aspru oamenii și, dacă putem să ajutăm cu un sfat, măcar…”, a spus make-up artistul Monica Panait pe conturile ei de TikTok și de Instagram.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: