Sari la conținut

Acuzații grave la adresa unui medic cunoscut! Pacientă: „Doamna doctor este foarte rece, urmărește doar banii!”

fără personal medical

Un nou caz cu un medic lipsit de profesionalism zguduie presa. Pacienții mărturisesc că au trăit experiențe traumatizante și că li s-a solicitat mai mulți bani decât ar fi fost normal, conform listei de prețuri afișate de cabinet.

O tânără studentă povestește experiența sa la cabinetul doamnei doctor Andreea Rugină de la Dental Care din Iași:

„Când am ajuns nu era nimeni la rând, am fost preluată după ce am semnat o declarație că nu sufăr de diverse boli. Trebuia în caz că urma să-mi facă anestezie. Am ales acest cabinet pentru că sunt studentă și aveam nevoie să găsesc prețuri decente. La cabinet nu erau afișate prețurile. Am avut o problemă cu o carie și mi s-a spus că trebuie omorât nervul. Explicația a fost foarte vagă. Doamna doctor era foarte neimplicată, nu-și face meseria cu plăcere. Este extraordinar de rece. Eu am văzut părerile altor pacienți despre acest cabinet, dar am zis că nimeni nu poate să aibă doar recenzii pozitive. De asta m-am dus acolo, dar acum regret”, a povestit Diana Ciornea pentru presa locală.

Deși nu a primit explicații pentru întrebările legate de lucrare, la achitarea procedurii tânara a avut o mare surpriză: costul lucrării era cu totul altul față de cel afișat.

„Eu am vrut să înțeleg ce mi se întâmplă, dar nu mi-a oferit nimeni explicații. Când m-am dus să achit, nu mi-a venit să cred. Trebuia să plătesc 600 lei. Am întrebat-o pe asistentă de ce costă atât, dar a dat din umeri. Mi s-a spus că prețurile nu au fost actualizate pe site. Am cerut bon fiscal, dar mi-au dat o chitanță. Am ieșit din cabinet, dar după 5 minute am revenit să vorbesc cu doamna doctor. I-am arătat prețurile de pe site și m-a făcut în toate felurile, mi-a spus că sunt impertinentă pentru că cer explicații și că este o diferență de vârstă de 20 de ani între noi. Am vrut doar să știu de ce prețurile nu au fost actualizate. După ce am plecat, la nici 10 minute, prețurile au fost actualizate la 300 lei, cât era pentru intervenția mea. Doamna doctor este foarte rece, urmărește doar banii”, a continuat studenta din Iași.

Recenziile pacienților nu o pun pe de doctoriță într-o lumină prea bună

Pacienții nemulțumiți de serviciile doctorului Andreea Rugină au scris recenzii negative la adresa cabinetului medical.

„Pe lângă faptul că prețurile de pe site nu sunt actualizate și te trezești că ai de plătit mai mult decât te aștepți, doamna doctor nu comunică ce urmează să facă sau care este mai exact problema pe care o ai, acționând într-un mod deloc prietenesc și neplăcut. Tot ce dă dovadă este lipsa de profesionalism și dezinteres. Nu recomand!”, se arată în recenzia semnată de Alice Doloi, în urmă cu o lună.

Nemulțumirile în mediul on-line continuă.

„Am fost la acest cabinet acum un an și ceva, cu o infecție la măsea. Lipsă de profesionalism, doamna doctor nu are deloc răbdare cu un client ce nu a mai fost la dentist și nu are experiență. Iar acum măseaua mi se umflă iar și face infecție, mi-a omorât mie nervii dar la măsea nu. Nu recomand”, spune și Cristian Racoviță.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.