luni, martie 27, 2023

Acuzații grave, pacientă cu Covid: „Poți sa mori fără drept de apel. Aici e ca la cimitir”.

Toți mai mulți oameni au început să vorbească despre condițiile greu de descris din unele spitale din România. O pacientă internată la spitalul din Lugoj, aduce acuzații grave personalului medical. Angela Iajab, internată cu Covid, spune că pacienții sunt neglijați și că asistentele și medicii nu-și fac treaba.

Te-ar mai interesa: Anticiparea morții subite. Medicii pot detecta ace...

Angela Iakab: „Nu interesează pe nimeni ce stare ai”

„Simplu la cât de ușor se poate muri la spitalul covid din Lugoj. Nu interesează pe nimeni ce stare ai, ce faci. Treburile decurg în felul următor. Dimineața vine o asistenta întra ca popa cu busuiocul și mai vine seara celalalt s chimb. Poți să mori de o suta de ori nu interesează pe nimeni dacă le chemi ca nu îți..

Mai sunt și insolvente îți răspund de sus să pricepi ca. rste bine nici nu te bagă de seamă.spui ca saturația de oxigen e mică. Îți arunca un aparat care nu merge. Tupeul este maxim. Sunați unde vreți nu avem ce face. Adevărul este ca nu vor sa facă nimic. Io comoditatea este mare cu aceasta ocazie mă adresez celor indiriguiti sa facă ordine”, a scris Rodica Iakab pe contul său de Facebook.

Te-ar mai interesa: Medic: șase modalități de a reduce riscul de apari...

Pacientă cu Covid: „Poți sa mori fără drept de apel. Aici e ca la cimitir”

Contactată de jurnaliștii de la Antena 3, pacienta care a lucrat aproape 50 de ani în chiar în spital în care este acum internată, povestește că medicii și asistentele trec prin saloane la aproximativ 12 ore, motivând că acesta este protocolul.

”Am lucrat 48 de ani în acest spital și mă doare să vad mizeria care există în acest spital. Poți sa mori fără drept de apel. Nu interesează pe nimeni! Aici e ca la cimitir. Știți cum? Liniște, pace și prietenie! Nimeni!

Te-ar mai interesa: Băutura minune! Ce efect incredibil are ceaiul din...

Nu am nimic cu protocoalele, dar nu cred că protocolul stă în felul ăsta. Intri dimineața în tură, asistentă, medicul la opt. Vii la ora aceea, îi aduci pastiluțele, îi faci intravenosul, și 12 ore nu te mai vede omul, până vine schimbul de noapte, care la fel face. Dacă între timp scade saturația, faci temperatură, te ridici să mergi la toaletă, e numai beton jos, aluneci, cazi…

Te-ar mai interesa: Cum să-ţi atingi obiectivele în alimentație. Dr. B...

Aparatele de oxigen nu merg! Din trei, merge unul singur. Deci, nu că nu există medicamente, nu există voință! Nimeni nu își face treaba! Așa să se comporte, să te umilească… să nu deschizi tu ușa 12 ore, dacă sunt pe coridor și strigi la ele să vină că am făcut febră, nu am aer, nimic! Nimeni nu te bagă în seama! Nu se poate! Este o mizerie de nedescris!

Oamenii mor cu zile! Ca la cimitir! Nimeni nu răspunde! Poți să crezi că nu există paracetamol, algocalmin? Uitați-vă, baia! Aici merge numai apa rece! Și chiuvetele merg numai pe apă rece! Unde să te speli? Că nu ai unde să te speli.. Și cine poate să intre aici, că dacă eu intru aici și cad, cine mă scoate?  Poți să strigi… Nu vine nimeni să vadă dacă ai sau nu ai, dacă te doare sau nu te doare… Nu ai cui să ceri ajutorul”, a mai spus Rodica Iakab.

Te-ar mai interesa: Ce se întâmplă în corpul tău dacă renunți la ZAHĂR...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private