miercuri, decembrie 8, 2021

Un denunțător chinez susține că China a răspândit în mod deliberat Covid la un turneu militar cu două luni înainte ca restul lumii să știe despre virusul mortal, potrivit Daily Mail.

Wei Jingsheng, fost membru al fostului partid comunist chinez, a declarat că Jocurile Militare Mondiale din octombrie 2019 ar fi putut acționa ca primul eveniment de supra-răspândire a virusului.

Turneul internațional pentru sportivi militari a avut loc la Wuhan – originea pandemiei Covid-19 – cu două luni înainte ca China să fi notificat Organizației Mondiale a Sănătății despre primele sale cazuri.

Te-ar mai interesa: Ritmul campaniei de vaccinare, tot mai scăzut în R...

Parada Militara din Wuhan, China

Domnul Jingsheng a susținut că nu întâmplător unii dintre cei 9.000 de sportivi internaționali care s-au adunat la eveniment s-ar fi îmbolnăvit de o boală misterioasă.

„Am crezut că guvernul chinez va profita de această ocazie pentru a răspândi virusul în timpul Jocurilor Militare, deoarece mulți străini vor apărea acolo“, a mărturisit el în noul documentar Sky News What Really Happened in Wuhan.

Denunțătorul a susținut că a auzit de guvernul chinez care a efectuat un „exercițiu neobișnuit” în timpul jocurilor.

„[Știam] despre posibilitatea ca guvernul chinez să folosească câteva arme ciudate, inclusiv arme biologice, pentru că știam că fac astfel de experimente”, a spus el.

Te-ar mai interesa: Ce este sindromul inimii frânte? Specialist: În ac...

Afirmațiile sale au fost susținute de fostul consilier principal din China al Departamentului de Stat al SUA, Miles Yu. El a spus că sportivii francezi, germani și americani au fost printre cei care s-au îmbolnăvit la turneu cu simptome asemănătoare Covid, dar nu au fost niciodată testați pentru virus.

“Vedem câteva indicii în propriile noastre date …  virusul covid a circulat în Statele Unite încă de la începutul lunii decembrie, posibil mai devreme de această dată”, a spus David Asher, fostul anchetator al Departamentului de Stat al SUA privind Covid-19.

Te-ar mai interesa: 86 de elevi și copii de grădiniță, depistați pozit...

Domnul Jingsheng susține, de asemenea, că și-a manifestat îngrijorarea cu privire la situația răspândirii unui virus către personalități de rang înalt din cadrul administrației Trump în noiembrie 2019, dar a fost ignorat.

Militantul pentru democrație, care a petrecut timp în închisoare pentru „activități contrarevoluționare”, susține că au ciruculat informații privind un „nou virus SARS” pe rețelele WeChar și pe alte platforme chineze de socializare.

Te-ar mai interesa: Ce încearcă să îți transmită visele. Nu ignora ace...

 

 

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri

Ultimele stiri