Sari la conținut

Adaugă acest ingredient în cafea. Vei pierde RAPID în greutate!

Consumul de cafea și infecțiile virale sau gripă
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
Nu beți cafea dacă aveți infecții virale sau gripă

Nimic nu se compară cu o ceașcă de cafea proaspătă dimineața. De fapt, nu numai că da impulsul de care avem nevoie, dar cafeaua oferă, de asemenea, o serie întreagă de beneficii pentru sănătate, inclusiv faptul că ar putea ajuta la stimularea metabolismului și la promovarea creșterii în greutate.

Din nefericire, adăugarea anumitor ingrediente gustoase, cum ar fi frișca, poate descuraja aceste beneficii – dar există un condiment despre care experții în sănătate spun că ar putea duce, de fapt, la o scădere în greutate atunci când este adăugat în cafeaua ta.

Condimentul luptă împotriva inflamațiilor

Potrivit dieteticienilor, consumul de scorțișoară este o modalitate excelentă de a vă accelera metabolismul. Nataly Komova, RD, dietetician înregistrat și expert în fitness, și  Dr. Ben Schuff, ND, LDN, Director de Naturopatie și Nutriție la BIÂN, au spus totul despre beneficiile acestui condiment.

Scorțișoară

Data viitoare când te întinzi după zahărul pe care să-l presari în cafea pentru un pic de dulceață, alege în schimb scorțișoara. Casfeaua cu zahăr poate duce la inflamații, creșterea de zahăr din sânge și creștere în greutate. Scorțișoara are un efect invers; experții în sănătate sunt de acord că acest condiment antiinflamator poate ajuta la stimularea metabolismului.

Adaugă acest ingredient în cafea. Vei pierde RAPID în greutate!

„Scorțișoara din cafea reduce inflamația și hiperglicemia și crește arderea grăsimilor”, explică Komova, menționând că poate „ajuta la eliminarea mai multor calorii și la combaterea infecțiilor”. Toate aceste beneficii lucrează împreună pentru a vă stimula metabolismul. În plus, nu va trebui să sacrificați aroma cafelei de dimineață!

„Scorțișoara este un îndulcitor natural cu o aromă puternică și fabuloasă”, adaugă ea.

 

Dr. Schuff mai spune că scorțișoara este unul dintre cele mai bune condimente pentru a vă menține și stimula rata metabolică. Mai mult,  poate ajuta la gestionarea nivelului de zahăr din sânge.

„Scorțișoara este un ingredient versatil care a fost folosit cu succes ca tratament adjuvant al diabetului de tip 2 și al bolilor metabolice prin îmbunătățirea gestionării zahărului din sânge”, explică el.

În general, acest condiment care luptă împotriva inflamațiilor este un adaos fantastic la o serie de rețete.

Dr. Schuff sugerează încorporarea scorțișoarei în dieta zilnică pentru a „ajuta la susținerea metabolismului, în special la cei cu factori de risc metabolic determinați de un medic”.

Și ce mod mai bun de a vă lua doza zilnică decât în ceașca de cafea! Papilele gustative și corpul tău îți vor mulțumi.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: