miercuri, martie 3, 2021

Viaţa intimă merită pusă pe un loc important în cadrul unei relaţii, chiar dacă nu este cel mai important element, însă din cauza ei se poate ajunge rapid la o ruptură.

1. Acordă prioritate vieţii tale intime

Este uluitor majoritate covârşitoare a oamenilor care susţin că viaţa sexuală este foarte importantă într-un cuplu, dar atunci când vine vorba de cât timp îi dedică, totul se reduce la cel mult 20 de minute, ocazional, la sfârşitul unei zile obişnuite de muncă, între un film şi câteva ştiri la TV, spălatul vaselor şi o conversaţie la telefon.

Majoritatea adulţilor din zilele noastre au locuri de muncă solicitante pentru care consumă zilnic o groază de energie, însă când vine vorba de rolul pe care îl au într-un cuplu nu sunt dispuşi să investească la fel de mult.

2. Daţi-vă din nou întâlniri

Cele mai multe cupluri, oricât de suparaţi ar fi partenerii unul pe celălalt, îşi aduc aminte cu drag de primele întâlniri, de emoţia primelor discuţii, de locurile dragi unde se întâlneau. Timpul nu este pierdut, încă mai puteţi avea asemenea întâlniri chiar dacă sunteţi împreună de mult timp şi chiar dacă locuiţi deja împreună.

Stabiliţi una din zilele săptămânii ca “zi de întâlnire”. După ce ieşiţi de la muncă, stabiliţi un loc drăguţ din oraş în care să vă duceţi. Poate fi un restaurant, poate fi un film la mall sau o piesă de teatru. Important este să vă ţineţi angajamentul de a merge la întâlnire chiar dacă intervin alte lucruri de făcut în acel interval de timp. Dacă chiar trebuie să anulaţi o astfel de seară, reprogramaţi-o cât mai urgent în aceeaşi săptămână.

După o astfel de seară, sexul nu trebuie să constituie o povară, nu este ceva ce nu ar putea să lipsească, însă este greu de crezut că vă veţi putea abţine.

3. Suprindeţi-vă unul pe celălalt cu lucruri inedite

Dacă vă daţi seama că într-o zi aţi putea ajunge amândoi acasă mai repede de la muncă, iar întreaga casă este la dispoziţia voastră, nu vă programaţi să faceţi curăţenie sau cumpărături. O partidă de sex la lumina zilei ar putea fi exact ceea ce vă trebuie. Deoarece oamenii fac sex mai rar ziua decât noaptea, o astfel de partidă ar putea fi percepută ca ceva inedit şi revigorant pentru relaţie.

4. Schimbaţi locul în care faceţi sex

Dacă faceţi dragoste mereu în dormitor, oricât de confortabil ar fi el, la un moment dat ar putea apărea plictiseala. Dacă aveţi măcar din când în când casa la dispoziţia voastră, încercaţi şi canapeaua din camera cealaltă sau pardoseala din living.

Dacă nu aveţi casa la dispoziţie prea des, puteţi încerca locuri ceva mai riscante, cum ar fi bancheta din spate a maşinii.

Jumătate din plăcerea unei aventuri în afara cuplului este constituită de dificultăţile şi locurile inedite în care se consumă partidele de sex. Dacă sunteţi fidel unul celuilalt meritaţi la fel de bine să simţiţi plăcerile unei aventuri, aşa că de ce să nu încercaţi sexul în locuri “periculoase”.

5. Învaţă să faci masaj

Nevoia de a fi atins, mai ales de către persoana dragă, este o nevoie de bază a omului, la fel cum este nevoia de a bea lichide sau de a mânca. De foarte multe ori, în cuplurile care au o relaţie de lungă durată apare plictiseala iar atingerile sunt reduse la minimum.

Masajul este nu numai o terapie foarte bună pentru relaxare, dar este şi cel mai frumos dar pe care îl poţi dărui partenerului sau partenerei.

Poate că nu de fiecare dată după un masaj bun vei avea chef să faci sex, însă atunci când vei avea, cu siguranţă va fi o partidă pe cinste, masajul fiind un preludiu excelent.

Ultimele stiri

Parteneri