Sari la conținut

Semnul surprinzător că cineva se pricepe să FACĂ amor, potrivit unui studiu

Relatii intime
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei

Semnul surprinzător că cineva se pricepe să FACĂ amor. Este imposibil să-ți dai seama doar privind pe cineva dacă va fi bun în pat. Cu siguranță nu există nicio cercetare științifică care să spună că cineva care apare într-un anumit fel sau face un anumit lucru va fi un iubit complet uimitor.

Dar asta nu înseamnă că nu avem cu toții propriile noastre teorii despre ceea ce face pe cineva un mare amant. Unele dintre aceste teorii pot fi destul de surprinzătoare.

Conform unui sondaj recent Wakefield Research pentru LG QuadWash, nu ceea ce faci în pat trimite semnalul sexy. Din 1.000 de persoane intervievate, 58% au fost de acord că cineva care este bun la treburile casnice va fi bun în pat.

Semnul surprinzător că cineva este bun în pat. STUDIU

În plus, rezultatele au arătat că majoritatea americanilor (52%) recunosc că sunt încurajați de partenerul lor pentru treburile casnice, mai multe femei (57%) decât bărbații (46%) probabil să fie încântați atunci când partenerul lor își face o treabă.

Și aproape doi americani din cinci ar prefera ca partenerul lor să le trimită o fotografie cu ei făcând curățenie în acasă decât pozând în costum de baie.

Pentru unii oameni, îndeplinirea treburilor casnice pot fi chiar un precurosr al sexului de împăcare: 17% dintre americani preferă ca un partener să facă treburile casnice după o ceartă decât să își ceară scuze.

Descoperirile par plauzibile pentru terapeutul de căsătorie și familie licențiat din LA, Allen Wagner.

„Oamenii care se pricep la treburi arată atenție la detalii, pe lângă încrederea în sine și independența. Urmărirea și execuția cu succes ar fi principalele motive de atracție, deoarece există o paralelă acolo.

Oamenii care fac treburi dau dovadă de responsabilitate și, după cum știm, există responsabilitate atunci când vine vorba de actul sexual”, a explicat Wagner, potrivit thehealthy.com

Richard Matzkin, autorul cărții Loving Promises: The Master Class for Creating Magnificent Relationship, este de acord că „un bărbat care participă pe deplin și cu generozitate la menținerea căminului și casei ar aduce probabil această generozitate în relație”.

„Este vorba despre a avea grijă de partenerul tău și de relație”, spune el. „Dacă un bărbat dorește să-și mulțumească partenera în afara dormitorului, probabil că este nerăbdător să-i facă pe plac și în pat.”

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel