Sari la conținut

Adevărul a ieșit la iveală! De ce a rămas Adrian Minune la înălțimea de 1.50 m? Cine s-ar fi gândit la așa ceva?!

Nu există persoană din România care să nu fi auzit de Adrian Copilul Minune sau care să nu îi fi fredonat versurile la vreo petrecere.

Pe lângă vocea care l-a consacrat, Adrian Minune s-a evidențiat și prin înălțimea sa: 1.50 m. Cu toate acestea, înălțimea nu a fost niciodată un impediment pentru artistul extrem de talentat.

În urmă cu ceva timp, mama artistului a mărturist că nu ne crede că Adrian are o problemă de sănătate, ci este mic … genetic.

„Eu am o nepoțică pe care am crescut-o odată cu Adrian, fără mamă, e mai mică cu o lună decât el, vedeam diferența dintre nepoțica mea și băiatul meu. (n.r. Adi) avea vreo cinci-șase anișori, cam așa, dar o problemă gravă de sănătate nu a avut. Bunicul lui din partea tatălui are trei frați, care sunt de aceeași înălțime. S-ar putea să fie din neam”, a spus Florența Simionescu.

Înălțimea a fost punctul său forte în școală

Adrian a povestit că înălțimea i-a adus multe lucruri bune și era extrem de fericit când fetele mai mari îl pupau, iar băieții îl ocroteau.

„Eu mergeam la școală și mă pupau fetele de-a VII-a, a VIII-a. Eram cel mai fericit, cel mai mângâiat, cel mai protejat de băieții mai mari, de șmecheri. Eu am crescut printre namile de oameni pentru că mă iubeau, eu cântam de la șase ani, șapte ani”, a mărturisit Adrian Minune în urmă cu ceva timp.

Încercările prin care a trecut soția lui Adrian Minune

Familia lui Adrian Minune s-a confruntat în urmă cu câteva luni cu o situație extrem de dificilă, din cauza stării de sănătate a soției lui.

La acea vreme, Cati a suferit un accident vascular cerebral, iar manelistul a făcut tot ce i-a stat în putință pentru ca mama copiilor lui să se însănătoșească.

Acum, după ce a trecut de primejdie, soția artistului spune că se bucură de fiecare zi alături de cei dragi și este extrem de recunoscătoare pentru tot ceea ce are: „Îmi imaginam să am o familie atât de frumoasă și chiar îmi doream din toată inima mea.

Pentru că atunci când îți dorești din toată inima ta și cu toată puterea și cu toată ființa ta, Dumnezeu nu are cum să nu îți asculte rugăciunile. O dorință venită din inimă, din adâncul sufletului tău, ajunge la Dumnezeu, nu are cum altfel.”, a declarat Cati Simionescu

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel