miercuri, noiembrie 30, 2022

Angelina Jolie se numără printre celebritățile de la Hollywood, fiind o mamă și o femeie puternică. A impresionat lumea de la debutul său pe marile ecrane prin frumusețea ei ieșită din comun. Iar acum, la 46 de ani, trupul său arată ca la 20 de ani. Cum reușește? A adoptat un stil de viață sănătos.

Recent, Angelina Jolie, actriță și regizoare de film americană, și-a împărtășit secretele sale ascunse. Aceasta a dezvăluit care este secretul prin care își menține talia subțire.

Te-ar mai interesa: Bancnota piramidă și alte ritualuri magice care te...

Adevărul despre Angelina Jolie. Care este secretul prin care își menține talia subțire

Chiar dacă se apropie de 50 de ani, Angelina își menține silueta superbă, dar face eforturi pentru acest lucru. Potrivit informațiilor publicate de Grazia Daily, actrița începe fiecare zi cu o lingură de ulei de cocos, care are multe proprietăți antivirale și antimicrobiene.

Actrița a renunțat la cafea și la țigări și a adoptat o dietă bazată în primul rând pe carne slabă și legume. Ea adoră să mănânce pește, carne albă, băuturi fără zahăr și laptele vegetal.

Chiar dacă adoră carnea roșie, nu o mai mănâncă, în schimb gustările sale sunt formate din… insecte. Ba chiar a declarat că a mâncat furnici, scorpioni și tarantule, potrivit retetesivedete.ro.

Te-ar mai interesa: Alertă sanitară! Pericol mortal în coaja unei bana...

Cum arată meniul ei zilnic?

Masa de dimineață, cea mai importantă a zilei, înseamnă pentru Angelina un bol de fulgi de ovăz cald, servit alături de o porție generoasă de stafide și nuci sau alune. Nu lipsesc nici fructele, iar micul dejun nu ar fi complet fără un pahar de suc natural, proaspăt stors.

Pentru prânz, actrița optează pentru o salată mare cu carne de pui sau curcan, deși sursa de proteină poate să varieze de la zi la zi. Important este să consume cât mai multe legume, pentru a se asigura că își ia toate vitaminele de care are nevoie.

Te-ar mai interesa: Nu ignora transpirația urât mirositoare! Poate fi ...

Seara se încheie alături de un pahar de vin și o masă copioasă, compusă din somon sau friptură de vită. Ca garnitură, vedeta preferă legumele și cartofii dulci, însă uneori se mulțumește și cu o salată simplă, care îi acompaniază cina perfect.

Angelina Jolie iubește să facă sport și are un antrenor personal care i-a dezvăluit secretele

Actrița alege să-și lucreze câte trei grupe de mușchi odată, executând diferite exerciții în mai multe repetări. Atunci când face cardio, Angelia preferă antrenamentele HIIT, care o ajută să ardă calorii chiar și după ce a părăsit sala de fitness.

Te-ar mai interesa: Nu te teme de grăsimile alimentare: vaginul tău de...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private