Sari la conținut

Adevarul despre apa alcalina. Dr. Pautov: Mulți oameni au fost păcăliți

dr. Mihail Pautov
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
Dr. Pautov: cea mai bună cereală integrală

Adevarul despre apa alcalina. Cu siguranță ați auzit sau chiar ați băut apa alcalină. Este lăudată de mulți ca fiind un produs miraculos pentru sănătate. Dar care este adevărul despre apa alcalină. Merită? Răspunsul a fost dat de Dr. Mihail Pautov.

Apa are organism un rol protector general asupra întregului. Ele stimulează procesele de apărare a organismului, tonificându-l, făcându-l mai rezistent la diferite agresiuni ale mediului. Însă, în funcție de compoziția lor pot fi folosite și în tratamentul diferitelor afecțiuni.

Adevarul despre apa alcalina. Dr. Pautov: Mulți oameni au fost păcăliți

De exemplu, specialiștii susțin că apa alcalină combate orice boală cronică. Apele alcaline au acțiune binefăcătoare asupra ficatului. ALCALINE sau BICARBONATATE sunt bogate în bicarbonați, mai ales bicarbonat de sodiu. Sunt clare, fără miros. Când pe lângă bicarbonat conțin și mult bioxid de carbon, au gust pișcător, iar când conțin mai multe cloruri sau sulfați au gust sărat.

„Consumul regulat de apa alcalina poate preveni alături de o dietă alcalină, de practicarea exercițiilor fizice și de evitarea fumatului și a consumului de alcool, a unor boli cronice severe cum ar fi diabetul, cardiopatia ischemică, hipertensiunea arteriala, boli cerebro vasculare si boli canceroase”, susținea Prof. Dr. Florin Bratila, în urmă cu doi ani.

Dr Mihail Pautov, medic specialist în chirurgie generală și asistent de cercetare, a realizat un nou video despre apa alcalină / apa Kangen.

Adevarul despre apa alcalina / apa Kangen. Merita?

„Face apa alcalina / apa kangen minuni?
Explic in acest material
0:04 Despre apa kangen.
0:38 Ce este apa alcalină.
1:23 Ce se întâmpla când bei apa alcalină?
3:51 Despre apa de la robinet.
4:15 Cana filtrantă de apa.
5:11 Ce apa sa bem / ce beau eu.
6:45 Aparat Kangen / schema piramidala”, conchide medicul specialist.

Urmăriți materialul video de mai jos:

Dr. Pautov: Cam multi oameni au fost pacaliti

După postarea materialului pe contul personal de socializare, Dr. Mihail Pautova tras concluzia: „Din ce imi dau seama din comentarii, cam multi oameni au fost pacaliti; pacat; aveti grija de voi si faceti, va rog, alegeri corecte.”

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.