sâmbătă, octombrie 1, 2022

Adevărul despre Camilla! Secretul prin care se menține slabă a fost dezvăluit de un renumit expert.

Pe lângă faptul că are acces la cei mai buni nutriționiști și antrenori personali din lume, Camilla, ducesa de Cornwall, soția regelui Charles a III-lea face trei lucruri care o mențin mereu la aceeași greutate corporală.

Camilla, ducesa de Cornwall, arată incredibil la cei 74 de ani. Un expert a vorbit  despre ce metode a abordat ducesa pentru a rămâne sănătoasă și slabă atât de mult timp.

Te-ar mai interesa: Albă sau negră: ce varietate de sare este mai sănă...

Stilul de viață, dieta și rutina

Expertul în nutriție și fitness, Nataly Komova, a discutat cu publicația Express despre stilul de viață, dieta și rutina de exerciții ale Camillei.


Regina Camilla, alimente care îi oferă armonie estetică

Nataly Komova susține că una dintre modalitățile prin care ducesa rămâne în formă, la o greutate care îi oferă armonie estetică este faptul că mănâncă o dietă „echilibrata”.

Regina preferă mâncăruru simple

Camilla se bucură, se pare, de mâncăruri simple, cum ar fi puiul fript, somonul la cuptor sau la grătar, precum și plăcinta preferată a familiei, o plăcintă ciobănească.

Într-un interviu cu You, ducesa a dezvăluit că, atunci când copiii ei, Tom și Laura, erau mici, cinele pe care le servea includeau pui cu tarhon, omletă, slănină și pui fript.

Te-ar mai interesa: Cele mai sigure locuri în caz de atac nuclear. Iat...

Pe lângă o dietă sănătoasă, Camilla este și activă. Activitățile de recreere în aer liber la care participă includ călăria și plimbarea câinilor, precum și grădinăritul, care este foarte potrivit pentru tonifierea brațelor.

La 74 de ani, Camilla își menține suplețea cu exerciții ușoare de yoga și a fost văzută de mai multe ori participând la cursuri de dans.

„Cel mai bine este să adoptați stilul de viață al Camillei, care include să rămâneți activi. Se știe că ea a renunțat la fumat și l-a înlocuit cu obiceiuri sănătoase”, a declarat Nataly Komova.

Te-ar mai interesa: Atenție, aceste locuri de joacă sunt periculoase! ...

În ceea ce privește alimentația, Nataly recomandă două alimente cheie pentru sănătatea septuagenarelor – fasolea și nucile.

Fasolea, versatilă și sățioasă

„Fasolea este versatilă și sățioasă. Este o sursă excelentă de proteine ​​și conține fibre care te mențin sătul pentru o lungă perioadă de timp. Acest lucru reduce riscul de a mânca excesiv, ajutând la menținerea unei greutăți sănătoase, iar studiile arată că persoanele care mănâncă nuci între mese consumă mai puțin la următoarea masă”.

Te-ar mai interesa: Emojiurile, la fel de eficiente ca scalele numeric...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private