joi, octombrie 6, 2022

William rupe tăcerea în legătură cu moartea Reginei Elisabeta a II-a: Am pierdut! Prințul de Wales și Kate, Prințesa de Wales au rupt tăcerea cu privire la moartea Reginei Elisabeta a II-a. Declarația a fost făcută la două zile după decesul acesteia.

 

„Joi, lumea a pierdut un lider extraordinar, al cărui angajament față de țară, regate și Commonwealth a fost absolut”, a scris sâmbătă, 10 septembrie, Ducele de Cornwall și Cambridge într-o declarație pe contul personal de socializare.

Te-ar mai interesa: Cercetătorii atenționează: Risc mai mare de atac d...

„Se vor spune atât de multe în zilele următoare despre domnia ei istorică”.

William a continuat: „Eu, totuși, am pierdut o bunică. Și în timp ce voi plânge pierderea ei, mă simt, de asemenea, incredibil de recunoscător. Am beneficiat de înțelepciunea și reasigurarea reginei până în cel de-al cincilea deceniu al meu”.

Kate a beneficiat timp de douăzeci de ani de îndrumarea Reginei

De asemenea, el spune că și soția lui, Kate, în vârstă de 40 de ani, „a beneficiat timp de douăzeci de ani de îndrumarea și sprijinul ei”, iar cei trei copii ai lor – George, Louis și Charlotte, prinți și prințesă de Wales – „au ajuns să petreacă vacanțe cu ea și să creeze amintiri care vor dura toată viața lor”.

Te-ar mai interesa: Horoscop 7 octombrie. Nu irosi celulele nervoase p...

„A fost alături de mine în cele mai fericite momente ale mele”, a continuat tatăl celor trei copii. „Și a fost alături de mine în cele mai triste zile din viața mea. Știam că va veni această zi, dar va trece ceva timp până când realitatea vieții fără Grannie va fi cu adevărat reală.”

William a încheiat mulțumindu-i regretatei regine pentru „bunătatea pe care a arătat-o familiei sale.

Te-ar mai interesa: Atac de cord: 40% dintre femei se plâng de ACEST s...

 

„Și îi mulțumesc în numele generației mele pentru că a oferit un exemplu de serviciu și de demnitate în viața publică care era dintr-o altă epocă, dar întotdeauna relevant pentru noi toți. Bunica mea a spus în mod faimos că durerea este prețul pe care îl plătim pentru iubire. Toată tristețea pe care o vom simți în următoarele săptămâni va fi o dovadă a iubirii pe care am simțit-o pentru extraordinara noastră regină. Îi voi onora memoria susținându-l pe tatăl meu, Regele, în orice mod posibil.”, potrivit intouchweekly.com.

Te-ar mai interesa: Dramă teribilă pentru o celebră artistă: Mi-au dat...

Omagierea sinceră a lui William vine la două zile după ce familia regală a confirmat că Majestatea Sa a murit la vârsta de 96 de ani, după 70 de ani pe tron.

Prințul Charles a fost declarat sâmbătă rege Carol al III-lea

Amintim că în urma decesului reginei Elisabeta, copilul ei cel mare, prințul Charles, a fost declarat sâmbătă rege Carol al III-lea într-o proclamare oficială televizată.

Camilla, noua regină consor

Soția sa, Camilla, a fost anunțată ca fiind noua regină consort. William și Kate au acum titlurile de Duce și Ducesă de Cornwall și Cambridge, pe lângă faptul că au devenit în mod oficial noii Prinț și Prințesă de Wales – acesta din urmă fiind un titlu pe care l-a deținut și regretata Prințesă Diana.

Te-ar mai interesa: Boala care răpune zeci de mii de oameni poate fi d...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private