miercuri, septembrie 28, 2022

Prințul Harry și Meghan Markle au redevenit subiect de conversație pe rețelele de socializare, după ce s-a studiat limbajul corporal al căsătoriei și s-a descoperit că Harry, în anumite ocazii, are gesturi neplăcute cu soția sa. Totuși, totul indică faptul că Ducele de Sussex încă suferă de o veche traumă psihică care declanșează atacuri de panică atunci când ajunge în fața reflectoarelor.

Te-ar mai interesa: Care sunt cele mai mari nevoi ale pacienților cu S...

Un videoclip cu Prințul Harry respingând-o pe Meghan Markle

Recent, pe rețelele de socializare au început să circule câteva videoclipuri care arată anumite scene cu Meghan și Harry, în care acesta îi ia mâna și o respinge la evenimente publice. Gestul i-a făcut pe câțiva să creadă că ducesa de Sussex ar putea fi oarecum posesivă sau controlantă cu soțul ei, așa că ar căuta să se elibereze cumva de ea.

Este Meghan Markle o femeie posesivă?

Videoclipurile au fost atât de convingătoare încât chiar și pe rețelele de socializare precum Twitter s-a ajuns la o mișcare sub hashtag-ul #FreeHarry.

Cu toate acestea, în urmă cu câteva zile, un expert în limbaj non-verbal a dezvăluit pentru ziarul „The Sun” că Prințul Harry continuă să sufere de anumite atacuri de anxietate care îl fac să paralizeze și să devină nervos la evenimente publice.

Te-ar mai interesa: O tânără de 22 ani s-a sinucis din cauza bolii Lym...

Prințul Harry are încă atacuri de anxietate

Experta în limbajul corpului Judi James a declarat pentru „The Sun” că în timpul discuției lui Meghan la summitul One Young World de la Manchester, ea a observat cât de încrezătoare este ducesa de Sussex față prințul Harry, care se pare că se ascunde în spatele imaginii soției sale, care pentru mulți ar putea fi un simbol al posesiei, dar este de fapt protecție.

„Meghan a coborât treptele publicului ca o vedetă rock, ținându-se de mână cu un Harry cu aspect mai timid și făcându-le bezele fanilor de ambele părți”, a examinat expertul în limbajul corpului.

Te-ar mai interesa: Un virus extrem de comun ar putea ucide cancerul. ...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private