Sari la conținut

Ce i-a cerut Meghan Markle Regelui Charles! Este o mișcare foarte îndrăzneață

Sursă FOTO: EVZ

Ce i-a cerut Meghan Markle Regelui Charles! Un reporter regal a dezvăluit că ducesa de Sussex a trimis o „cerere oficială” pe fondul relațiilor de familie tensionate.

Aparițiile publice ale lui Meghan Markle și ale Prințului Harry în Regatul Unit s-au încheiat ieri în urma procedurilor funerare ale Reginei, dar ducesa de Sussex ar putea încerca să pună pe o bază mai bună relațiile private tensionate ale familiei regale.

Reporterul regal al NBC și MSNBC, Neil Sean, a spus că o „sursă foarte bună” l-a informat că Meghan își dorește o întâlnire individuală cu regele Carol al III-lea înainte ca ea și Harry să părăsească Anglia.

„Acum și-ar dori, înainte de a se întoarce în California, să aibă o audiență individuală cu regele Carol al III-lea”, a spus Sean într-un videoclip postat pe YouTube, prin Sky News și Page Six, scrie Elle.

Sursă FOTO: EVZ

Ce i-a cerut Meghan Markle Regelui Charles

„Exact, Meghan față în față cu Regele Charles. Ați auzit corect. Este o mișcare foarte îndrăzneață din partea lui Meghan”, a mai spus acesta.

Potrivit jurnalistului NBC, „ar fi o oportunitate pentru a îndrepta lucrurile și de a explica care sunt motivele din spatele faptelor lor din ultimii doi ani!”

Meghan și familia regală au păstrat confidențial statutul actual al relației lor, deși atât Harry, cât și Meghan au vorbit deschis despre faptul că sunt apropiați de regretata Regina.

Meghan a vorbit și cu The Cut într-un interviu publicat la sfârșitul lunii august despre modul în care există loc de reconciliere între ea, Harry și familia regală. Ea nu a spus în mod explicit cu cine au fost problemele.

„Cred că iertarea este cu adevărat importantă. Este nevoie de mult mai multă energie pentru a nu ierta”, a început ea. „Dar este nevoie de mult efort pentru a ierta. Chiar am depus un efort activ, mai ales știind că pot spune orice.” Apoi a tăcut înainte de a spune în cele din urmă: „Am multe de spus până nu o fac. Îți place asta? Uneori, după cum se spune, partea tăcută este încă parte din cântec.”

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel