Sari la conținut

Adevărul despre legătura dintre Mădălina Manole și Radu Vâlcan. Soțul Adelei Popescu a rupt tăcerea

Adevărul despre legătura dintre Mădălina Manole și Radu Vâlcan. Soțul Adelei Popescu a rupt tăcerea și a oferit informații nebănuite, la 12 ani de la moartea artistei.

Având în vedere că în urmă cu mulți ani au apărut speculații potrivit cărora Mădălina Manole și Radu Vâlcan ar fi avut o relație, prezentatorul de la Insula Iubirii a simțit nevoie să lămurească pe toată lumea.

Potrivit România TV, soțul Adelei Popescu a negat la vremea respectivă acel zvon și a spus că a cunoscut-o pe Mădălina Manole la filmările unui videoclip și că oamenii au interpretat cu totul altceva din cauza secvențelor din clip.

”Nu este absolut nimic adevărat. Am cunoscut-o la filmările unui videoclip. O femeie deosebită, un talent extraordinar, dar doar acolo ne-am cunoscut. La videoclip, la filmările pentru videoclip care au durat câteva ore. Probabil că (de vină – n.r.) au fost secvenţele din videoclip. Era o piesă de dragoste. Nu e adevărat. Pe mine mă amuză când citesc astfel de ştiri şi trec peste ele”, a declarat Radu Vâlcan, în urmă cu ceva timp.

Cătălin Botezatu, în aceeași situație

Radu Vâlcan nu este singurul care a fost în această situație. Cătălin Botezatu a ajuns pe primele pagini în urma unui videoclip în care apărea în ipostaze tandre cu Mădălina Manole.

Cătălin Botezatu și Mădălina Manole s-au bucurat de o frumoasă relație de prietenie și au avut o legătură cu totul speciala până la dispariție îndrăgitei artiste.

În urmă cu peste 20 de ani, Cătălin Botezatu și Mădălina Manole au filmat un videoclip în care apar în ipostaze tandre. Scenele de dragoste nu au lipsit și, așa cum era de așteptat, au apărut și numeroase speculații.

Celebrul designer a oferit detalii despre filmarea videoclipului, pe care l-a retrăit cu emoție. În plus, Cătălin Botezatu a ținut să precizeze că, în ciuda ipostazelor în care au apărut în videoclip, între el și Mădălina Manole nu s-a întâmplat nimic.

Este vorba despre o poveste de dragoste

„Cadrele în care eu și Mădălina ne iubim, conform scenariului, s-au filmat în dormitorul meu din vila din Primăverii, eram amândoi dezbrăcați, ne sărutam. Este vorba despre o poveste de dragoste, în care ea încearcă să mă dea uitării, din suferință. Mi se face pielea de găină când revăd clipul, noi rămăsesem prieteni până în ultima ei clipă a vieții”, a spus Cătălin Botezatu, potrivit Impact.ro.

Imaginile cu pricina apar într-un videoclip filmat în urmă cu mulți ani: „Nici nu mai cred că te-am iubit”. Melodia a fost distribuită, recent, chiar de către fratele artistei, în semn de omagiu adus artistei îndrăgită de români.

„Mădălina mă iubea în acel videoclip, dar voia să se desprindă de mine, la sfârșit, când coboară pe treptele vilei mele, îmi lasă amintire o eșarfă verde, iar eu îi mângăi părul superb. Versurile sunt emoționante. Alte cadre au fost filmate la Castelul Peleș, din Sinaia, dar și în fostul meu restaurant”, a mai adăugat designerul.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel