Sari la conținut

Andreea Ibacka dă din casă: „Nu mai dormim împreună de patru ani”

Andreea Ibacka dă din casă. Deși este de ani buni într-o relație cu Cabral, actrița spune că nu mai dorm în același pat de patru ani de zile.

Prezentă în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, Andreea Ibacka a făcut dezvăluiri nebănuite despre căsnicia sa.

Cabral și Andreea Ibacka au o familie frumoasă și se bucură de o relația minunată. Al doilea copil al cuplului a venit pe lume anul trecut.

Deși sunt împreună de 14 ani, Andreea Ibacka recunoaște că nu mai împarte același pat cu Cabral de 4 ani. Desigur, schimbarea s-a produs după ce au devenit părinți pentru prima dată.

Noi nu mai dormim în aceeași cameră de patru ani

„Noi nu mai dormim în aceeași cameră de patru ani. Atunci când dormeam, că așa am ajuns să facem copii, știi, practic, așa s-a întâmplat. Am eu o regulă de aur! Nu sunt pe tiparul iubitei clasice. Nu îmi place în brățică, nu împart plăpumioara, fiecare pe așternutul lui. Spălăm dublu, dar asta e, mi-o asum”, a declarat Andreea Ibacka în emisiunea „La Măruță”, potrivit B1.

Actrița a declarat că relația cu soțul ei a devenit mai puternică după ce s-au căsătorit, dar mai ales când s-a născut fetița lor. Soția lui Cablar spune că și-a dorit mereu să aibă doi copii, acesta fiind și momentul care i-a schimbat viața.

„Este minunat, este exact ce mi-am dorit (n.r să aibă doi copii). Nu a fost o întâmplare faptul că avem doi copii. (…) Noi ne-am căsătorit după vreo trei ani, trei ani și ceva, cred că după ce ne-am căsătorit totuși ne-am înțeles mai bine decât înainte și ne-am sudat mai bine, ca și echipă. Poate doar ne-am cunoscut, adică nu cred că hârtia în sine a schimbat ceva. Până la urmă, schimbările majore dintre noi au apărut odată cu copiii, nu odată cu căsnicia”, a mai declarat Andreea Ibacka.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel