luni, iunie 27, 2022

Recent, Maria Constantin, îndrăgita cântăreața de muzică populară, și-a împărtășit unul dintre secretele sale ascunse. Aceasta a dezvăluit ce trucuri au ajutat-o să să obțină înfățișarea mult dorită.

Adevărul despre Maria Constantin! Care este secretul prin care se menține în formă

În ultima perioadă, Maria Constantin, una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din showbiz-ul autohton, a trecut prin transformări fizice. Artista a apelat de mai multe ori la medicii esteticieni.

Te-ar mai interesa: Să ne îngrijorăm? Când ajunge iodura de potasiu în...

De ceva vreme, Maria Constantin își uimește admiratorii cu fizicul fără cusur. Vedeta are o siluetă de invidiat. Vedeta a precizat că a optat pentru mai multe intervenții estetice care să o ajute să obțină înfățișarea mult dorită.

Pe lângă operația de mărire a bustului, aceasta și-a făcut o micropigmentare la sprâncene și buze, dar și câteva intervenții la nivelul feței.

Maria Constantin a dezvăluit ce a determinat-o să apeleze la ajutorul medicilor esteticieni.

Maria Constantin, despre problemele de sănătate

,„Eu acum chiar sunt mulțumită cum arăt, nu am de ce să mă mai plâng! Aveam momente, într-adevăr când eram picată psihic și atunci simțeam nevoia să-mi fac ceva. Dar nu mai sufăr acum de chestia asta! Eu sunt eu, cine mă place așa bine, cine nu, alta mama nu mai face!

Te-ar mai interesa: Alzheimer cu debut precoce : Dacă tot SPUI asta, a...

Au fost mult momente când am picat psihic! Eu cred că important este că am putut să le depășesc. Consider că sunt o persoană destul de puternică și nu mai vreau să discut despre momentele astea, pentru că acum sunt super pozitivă!”, a declarat aceasta.

La vârsta de 35 de ani, Maria Constantin arată spectaculos și face furori de fiecare dată când apare la evenimentele mondene. Îndrăgita cântăreață nu ezită să își etaleze formele fără cusur ori de câte ori are ocazia, spre încântarea fanilor ei. Vedeta se pregătește de nuntă și se declară o femeie fericită alături de partenerul ei, Robert Stoica, potrivit BZI.

Te-ar mai interesa: Gel injectabil ce poate „lipi” fisurile coloanei v...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private