sâmbătă, mai 28, 2022

În ultimele zile, au apărut zvonuri conform cărora Bianca Drăgușanu ar aștepta un copil cu Gabi Bădălău. Vedeta a avut o intervenție în emisiunea Teo Show, de la Kanal D. Acolo, vedeta a dat prima declarație oficială privind presupusa sarcină.

„Nu am confirmat și nu am infirmat vreodată acest subiect. Nu am vorbit despre el și nici nu o s-o fac și cred că nicio femeie însărcinată nu s-ar putea pronunța public dacă ar fi cazul, să afirme sau să confirme o sarcină pe care nu ar fi sigură.

Te-ar mai interesa: Persoanele care vor refuza să își facă aceste anal...

Noi, femeile, ca să confirmăm un astfel de subiect avem nevoie de niște siguranțe. Trebuie să știi dacă acest copil, dacă ar exista această sarcină, ar fi în siguranță și în regulă.

Eu personal dacă aș fi fost gravidă nu aș fi spus și nu aș fi recunoscut nicio secundă până în clipa în care m-aș fi asigurat că acest copil este în regulă, este ok și este o sarcină pe care aș fi putut să o duc.

Iubita lui Gabi Bădălău spune că orice viitoare mamă trebuie să aștepte să depășească primele trei luni de sarcină pentru a fi sigură că totul decurge perfect normal.

Te-ar mai interesa: Mit dezmințit: suplimentele de vitamina D nu previ...

„Repet, nu am confirmat, nu am infirmat și dacă aș fi fost gravidă nu aș fi recunoscut până în momentul în care aș fi fost sigură pe acest copil și pe sănătatea acestui copil și pe puterea de a duce o sarcină sănătoasă până la capăt.

Nu vreau să discut despre subiectul acesta, nu există nicio speculație la care eu să fi dat curs și nu vreau să dau curs nici unei speculații’, a spus Bianca Drăgușanu în show-ul moderat de Teo Trandafir, la Kanal D.

Te-ar mai interesa: Vrei să slăbești dar nu reușești? Medic nutriționi...

Cum a reacționat Gabi Bădălău despre presupusa sarcină a iubitei sale

Contactat de revista VIVA!, afaceristul a dat prima declarație despre presupusa sarcină a iubitei sale, Bianca Drăgușanu. El a afirmat că blondina nu este însărcinată în două luni, așa cum au circulat mai multe zvonuri în ultimele zile: „Nu este însărcinată Bianca Drăgușanu. Eu așa știu. 100% nu e însărcinată’, a declarat el pentru VIVA!.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private