duminică, februarie 28, 2021

Doi oameni de știință ai au intrat în istorie după ce au condus o analiză care a revoluționat teoriile legate de sex. Mai mult decât atât, aceștia au spulberat mitul conform căruia o femeie nu poate avea multiple orgasme.

Doctor Eden Fromberg și Naomi Wolf au lansat cartea ”Vaginul: O nouă biografie”, continuând asftfel să dezvolte teoriile formulate între anii 1950 și 1960 de către doi mari profesori ai Universității din Washington, William Masters și Virginia Johnson.

Iată cele mai controverstae idei expuse în carte:

1. Ciclurile de lumină afectează fertilitatea femeilor

Femeile obișnuiau să aibă menstrele în funcție de evoluția lunii, însă acum, într-o lume plină de lumină artifială, au dispărut toate conexiunile între organismul uman și natură. Unele femei au încercat chiar să-și modifice data ovulației, schimbând luminile în camera în care dorm.

2. Femeile pot rămâne însărcinate chiar și la opt zile de la ultima partidă de amor

Studiile arată că spermatozoizii pot supraviețui în mucusul cervical înainte ca ovulul să fie fertilizat.

3. Tocurile înalte au un impact negativ asupra orgasmului

Tocurile creează o contracție în zona pelvisului, care interferează cu contracția naturală care ar avea loc în timpul unui orgasm. ”Un orgasm se simte ca și cum ai trece de la 0 la 60. Dacă tu ești deja la 55, nu vei avea parte de o bucurie prea mare” explică Fromberg. 4. Orgasmul le face pe femei mai creative

5. Statul pe scaun le excită pe femei

Statul într-o anumită poziție stimulează nervii din jurul anusului și a vaginului și poate duce la excitare.

6. Femeile au trei zone erogene

Acestea sunt clitorisul, punctul G și deschizătura colului uterin.

7. Toate femeile pot avea orgasm

Orgasmul multiplu nu este un mit, este realitate atât pentru bărbaţi cât mai ales pentru femei.”Femeile au înăuntrul lor o mașinărie programată pentru orgasme, dar nu toată lumea știe să umble cu ea”, a adăugat cercetătorul.

Ultimele stiri

Parteneri