Sari la conținut

Adevărul despre relația dintre Andreea Marin și Ion Țiriac: “Nu văd de ce aș nega că…”

FOTO: WOWBIZ

Adevărul despre relația dintre Andreea Marin și Ion Țiriac. Invitată acum ceva timp la Kanal D, în cadrul emisiunii “40 de întrebări, cu Denise Rifai”, vedeta a spart gheața și a vorbit despre legătura cu Ion Țiriac.

Cu mulți ani în urmă, s-a speculat că Andreea Marin și Ion Țiriac ar fi trăit o frumoasă poveste de dragoste, care chiar ar fi condus la o cerere în căsătorie.

Întrebată de Denise Rifai dacă ar fi acceptat o cerere în căsătorie din partea lui Ion Țiriac, Andreea Marin s-a arătat deranjată de zvonurile de la acea vreme.

„Este extrem de stupidă această poveste. Nici măcar nu pot să vă răspuns la această întrebare. În primul rând, nu aș fi negat să vă spun un adevăr. Este, ipotetic vorbind, onorantă o relație cu un astfel de om. Așa cum l-am cunoscut eu pe Ion Țiriac, este un om extraordinar!

Am tot respectul pentru el și mi-a fost un prieten de nădejde. Eu nu am cuvintele prin care să descriu o astfel de prietenei cu un om de calibrul domniei sale.

FOTO: WOWBIZ

Nu văd de ce aș nega că am avut o relație cu cineva cu care e onorant să ai o relație

Și până la urmă, atât de stresantă a fost presiunea părții de presă încât eu am decis să eu îi fac rău omului acesta. Pur și simplu lucrurile erau duse într-o extremă care nu avea nicio legătură cu realitate. Nu văd de ce aș nega că am avut o relație cu cineva cu care e onorant să ai o relație, dacă ai avea o relația.

Nu a fost cazul! Dar da, a fost o prietenei pe care o prețuiesc și astăzi și îmi e drag de omul acesta și am tot respectul și am învățat enorm de la el. Dar nu, nu a fost vorba niciodată de vreun inel! Acel răspuns e ipotetic, eu nu aveam de ce să răspuns evaziv, când nici măcar nu a fost vreodată vorba de vreun inel și de vreo intenție.

Dacă ar fi fost să mă ceară, nu aș fi spus da, pentru că noi nu aveam o relație. Cum să spun da cererii unui om cu care nu am o relație de o altă natură decât de prietenie”, a declarat Andreea Marin, la Kanal D.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel