Sari la conținut

Regele Charles și Camilla nu dorm împreună. Care este adevăratul motivul

În 2005, Regele Charles al III-lea, pe atunci Prinț de Wales, s-a căsătorit cu iubita sa dintotdeauna, Camilla Parker Bowles. Căsătoria dintre prințul Charles de atunci și Camilla a fost punctul culminant al unei relații de dragoste care s-a întins pe parcursul a cinci decenii, scandalizând Anglia, lumea întreagă și pe însăși regina Elisabeta a II-a.

Cu toate acestea, după ce au supraviețuit divorțurilor, morții tragice a prințesei Diana și ridiculizării publice, regele și regina consort au devenit o echipă puternică, având acum sarcina de a conduce în viitor familia regală britanică fracturată. Povestea regelui Charles și a Camillei dovedește că, uneori, membrii familiei regale au parte de un final de basm, scrie VanityFair.

Viața regelui Charles nu a fost perfectă, mai ales când vine vorba de dragoste, fiind bine cunoscut faptul că relația lui cu Camilla Parker a fost înconjurată de controverse.

La acest subiect se mai adaugă o informație: regele și regina consoartă nu dorm împreună și fiecare locuiește în propria casă. De ce se întâmplă asta? Există probleme în căsnicie? O sursă apropiată a dezvăluit motivul care i-a determinat să ia această decizie.

La aproape 8 ani de la moartea Dianei, Charles și Camilla s-au căsătorit cu permisiunea Reginei Elisabeta a II-a. De atunci, au fost oficial împreună și acum sunt figurile de frunte care reprezintă regalitatea britanică.

Viața lor nu este roz

În ciuda faptului că au o reședință mare, cuplul regal a optat ca fiecare să aibă propria casă și propriul pat. Această decizie generează mai multe controverse și mulți se întreabă dacă au probleme în căsnicie.

Camilla Parker și regele Carol al III-lea au locuințe separate de când s-au căsătorit în aprilie 2005. Decizia cuplului nu are nimic de-a face cu vreo problemă de conviețuire sau diferență personală, ci cu ceva care a fost convenit pentru binele lor.

De ce regele Charles și Camilla nu dorm împreună?

De exemplu, în ultimele zile în care ambii au participat la evenimentele de la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a, cuplul a ajuns să fie epuizat, iar regele Carol, în vârstă de 73 de ani, a anunțat pe 16 septembrie că va lua o zi de reflecție privată în mijlocul doliu național pentru mama sa, regina Elisabeta, care a murit pe 8 septembrie.

Camilla, însă, nu l-a însoțit, așa că regina în vârstă de 75 de ani s-a dus la Ray Mill House, conacul cu șase dormitoare pe care l-a cumpărat în 1996 după ce s-a despărțit de primul ei soț, Andrew Parker Bowles. Camilla a petrecut noaptea în acest loc.

„Sunt un cuplu unit, așa că asta nu are nimic de-a face cu tensiunile dintre ei (…) Camilla are propria ei cameră la Highgrove (casa regelui Carol al II-lea), dar rareori stă acolo. Când merg la ţară, ea preferă să fie la Ray Mill House, unde nu este doar apropiată de familie, dar îşi întreţine şi grajdurile. Aşa au stat mereu lucrurile cu ei”, a declarat o sursă apropiată pentru The Post.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel