miercuri, octombrie 5, 2022

Adevărul despre starea de sănătate a lui Toni Grecu. „A avut simptome, dar după o săptămână au devenit mai serioase”.

Miercuri seara, au apărut în presă informații despre internarea unuia dintre cei mai îndrăgiți umoriști din România în spital. Titlurile multor știri anunțau panicos faptul că Toni Grecu se află internat pe secția de Terapie Intensivă a Institutului Național de Boli Infecțioase ”Prof. Matei Balș” din Capitală. Acesta ar fi avut Covid, iar starea sa de sănătate ar fi fost foarte gravă.

Te-ar mai interesa:  „Boala celor bogați”, tratată foarte simplu. Spec...

Cristina Grecu, soția lui Toni Grecu, a oferit, joi, informații cu privire la starea reală de sănătate a soțului ei. Dar și despre modul în care au debutat simptomele bolii. Soția îndrăgitului umorist a declarat pentru libertatea.ro că starea de sănătate a soțului său evoluează spre bine.

„Este internat de 5 zile la Spitalul Matei Balș. Este pe salon și primește tratamentul corespunzător. Nu a fost niciun moment internat la Terapie Intensivă. A avut simptome, dar după o săptămână au devenit mai serioase. Am decis atunci să meargă la spital. A fost internat pentru monitorizare și tratament. Acum se află într-o stare ameliorată față de cea din momentul internării. Evoluează spre bine”, a declarat Cristina Grecu.

Te-ar mai interesa: Schimbări dramatice: Ochii spun cât mai ai de trăi...

La rândul său, Cristina Grecu se află în carantină la domiciliu, „un pic speriată, normal, dar încrezătoare”. Aceasta susține că ține constant legătura cu soțul ei.

„Tot timpul și mi-a spus că este ok și se simte bine. Îi este foame mai tot timpul… Mi-a transmis că este atent monitorizat de personalul medical, la fel ca toți ceilalți colegi ai săi de salon”, a mai spus Cristina Grecu.

Toni Grecu: „E ca un fel de loterie”

Juranliștii de la playtech.ro au reușit să-l contacteze pe Toni Grecu. Aceștia l-au întrebat dacă țtie cum a contactat virusul SARS-CoV-2, știut fiind faptul că Toni Grecu a respectat mereu normele de prevenție sanitară și este și o fire sportivă.

Te-ar mai interesa: Așa apare cancerul. Preot: Lovim în organe în func...

„Asta e surpriza lui, pentru noi toţi. E ca un fel de loterie, dacă-mi permiteţi la care poţi câştiga, ori ba. Am tras, fără să ştiu când şi unde, biletul câştigător, dacă îl pot numi aşa! Dacă viaţa ar funcţiona la fel pentru noi toţi, atunci ar fi o plictiseală generală. Sigur, aici e bine să te fereşti cât de mult poţi. Eu am încercat, dar se vede treaba că nu am reuşit”, a declarat Toni Grecu.

Te-ar mai interesa: Secrete neștiute despre Mercur retrograd. Iată la ...

În 1981, Toni Grecu împreună cu Doru Antonesi și Florin-Viorel Constantin înființau grupul umoristic Divertis. Toni Grecu a susținut cu Divertis mai multe turnee prin țară, în cadrul Cenaclului Flacăra. Succesul grupului a continuat și în anii ’90, debutând pe micul ecran în martie 1990 la TVR. Din 1999 Divertis a ajuns la PRO TV, apoi la Antena 1 cu Toni Grecu prezentator și scenarist.

Te-ar mai interesa: Legătura dintre Andreea Esca și fiul lui Alexandru...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private