sâmbătă, iunie 25, 2022

Adevărul despre starea de sănătate a lui Vladimir Putin!  Sănătatea preşedintelui Putin şi viaţa sa privată sunt subiecte tabu în țara condusă de liderul de la kremlin, aproape niciodată discutate în public, transmite AFP.

Adevărul despre starea de sănătate a lui Vladimir Putin! Cum se simte de fapt președintele

Potrivit unor informații, Vladimir Putin a fost internat de urgență într-o clinică. Există câteva detalii, confirmate de sursele de informare, cu privire la presupusa intervenție la care ar fi fost supus liderul rus, indicat ca suferind, se pare, de cancer.

Te-ar mai interesa: Ce se întâmplă cu creierul când bei vin sau țuică....

Președintele este investigat de cei mai renumiți specialişti din lumea medicală a Moscovei. Există şi un „plan de înlocuire”, cu durata de 10 zile.

Publicația italiană „La Stampa” a transmis că leziunile interne i-ar fi provocat lui Putin o stare de tremur și paloare în obraji. Până în acest moment, informația nu a fost confirmată dintr-o sursă oficială.

„Există dovezi că, în urmă cu aproximativ o săptămână, preşedintele rus a fost dus degrabă la clinică. Era noapte, era foarte bolnav”, spun sursele.

„10 zile de videoclipuri pre-înregistrate sunt gata să-i acopere absenţa”, spun sursele.

Te-ar mai interesa: Cum arată viitoarea soție a lui George Simion. Ili...

În acest context, ministrul rus de externe, Serghei Lavrov, a dezminţit că preşedintele Vladimir Putin este bolnav, dând asigurări că nu a prezentat niciun semn în acest sens.

Serghei Lavrov: Nu cred că cineva întreg la cap poate vedea la această persoană (Putin) semne de boală

Dar, ca răspuns la o întrebare a postului de televiziune francez TF1, Serghei Lavrov a declarat într-un comunicat: „Nu cred că cineva întreg la cap poate vedea la această persoană (Putin) semne ale vreunei boli ori afecţiuni”.

Te-ar mai interesa: Val de căldură cu consecințe grave asupra populați...

„Îl puteţi vedea pe micul ecran, puteţi citi sau asculta discursurile lui„, a adăugat el. „Îi las pe cei care răspândesc astfel de zvonuri să rezolve asta cu conştiinţa lor, în ciuda ocaziilor zilnice pe care le au de a verifica starea de fapt”, a mai spus Serghei Lavrov, potrivit bugetul.ro.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private