luni, iunie 27, 2022

Adina Alberts, atac la Voiculescu: „Un val 3 inventat din pix/ Brusc, după plecarea cuplului Voiculescu-Moldovan a scăzut rata incidenței de noi îmbolnăviri”

Medicul Adina Alberts este de părere că după vacanța de Paște copiii vor merge din nou la școală. În opinia medicului estetician, această „minune” ar putea fi posibilă prin introducerea în școli a testărilor rapide. De asemenea, Adina Alberts consideră că valul 3 al pandemiei este unul „din pix”.

Te-ar mai interesa: Cel mai sănătos tip de brânză. Protejează ficatul ...

Adina Alberts, atac la Voiculescu: „Un val 3 inventat din pix”

„După vacanța de Paște, copiii vor relua școala fizic .
  • Chiar acum îl ascult pe Ministrul Educației, pe care îl respect sincer, că va introduce în școli testarea rapidă antigen noninvazivă… Adică testele din spută! Și școala va merge mai departe… Testarea este total inofensivă. Asta ar fi trebuit să se întâmple încă din septembrie 2020.

  • A plecat Vlad Voiculescu și Andreea Moldovan și ne-am potolit cu valul trei. Se pare că am avut din nou dreptate. Un val 3 inventat din pix, susținut prin modificări de raportări, minciuni și teroare peste tot. Brusc, după plecarea cuplului Voiculescu-Moldovan a scăzut rata incidenței de noi îmbolnăviri, sunt din nou locuri libere la ATI, nu se mai agită niciun “specialist covid”, niciun Dr. Adrian Marinescu, niciun Alexandru Rafila, nicio Beatrice Mahler”, a scris medicul Adina Alberts pe contul său de Facebook.

    Te-ar mai interesa: De ce se tratează românii în străinătate. Profesor...

Reamintim că, în Bucureşti, s-au înregistrat în ultimele 24 de ore 4,41 de cazuri de infectări cu Covid la mia de locuitori. Pe 10 aprilie, CMBSU a adoptat o hotărâre conform căreia pe 23 aprilie, în vinerea dinaintea Floriilor, magazinele sunt deschise în Capitală până la ora 20.00 şi a prelungit măsurile dispuse deja.

Ce restricții se prelungesc în București

Circulaţia persoanelor în afara locuinţei/gospodăriei este interzisă în intervalul orar 22.00 – 5.00 în zilele de luni până joi şi în intervalul orar 20.00 – 5.00 în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică, cu condiţia menţinerii incidenţei cumulate la cel mult 7,5/1.000 de locuitori.

Te-ar mai interesa: Cum poate fi regenerată inima după un infarct...

Programul operatorilor economici care desfăşoară activităţi de comerţ/prestări servicii în spaţii închise şi /sau deschise, publice şi/sau private, se poate desfăşura în intervalul 5.00 – 18.00 în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică.

În zilele de luni – joi, programul poate fi desfăşurat în intervalul orar 5.00 – 21.00, cu condiţia menţinerii incidenţei cumulată la cel mult 7,5/1.000 locuitori.

Te-ar mai interesa: Variola maimuței, supravegheată strict. OMS: Îngri...

Prin excepţie, în intervalul orar 21.00 – 5.00 în zilele de luni până joi, respectiv 18.00 – 5.00 în zilele de vineri, sâmbătă duminică, pot fi făcute livrări la domiciliu.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private