Sari la conținut

Adina Alberts, atac la Voiculescu: „Un val 3 inventat din pix/ Brusc, după plecarea cuplului Voiculescu-Moldovan a scăzut rata incidenței de noi îmbolnăviri”

leac pentru calcaie crapate
Sursa foto: arhiva doctorulzilei
Adina Alberts, soluție pentru calcaie crapate

Adina Alberts, atac la Voiculescu: „Un val 3 inventat din pix/ Brusc, după plecarea cuplului Voiculescu-Moldovan a scăzut rata incidenței de noi îmbolnăviri”

Medicul Adina Alberts este de părere că după vacanța de Paște copiii vor merge din nou la școală. În opinia medicului estetician, această „minune” ar putea fi posibilă prin introducerea în școli a testărilor rapide. De asemenea, Adina Alberts consideră că valul 3 al pandemiei este unul „din pix”.

Adina Alberts, atac la Voiculescu: „Un val 3 inventat din pix”

„După vacanța de Paște, copiii vor relua școala fizic .

Reamintim că, în Bucureşti, s-au înregistrat în ultimele 24 de ore 4,41 de cazuri de infectări cu Covid la mia de locuitori. Pe 10 aprilie, CMBSU a adoptat o hotărâre conform căreia pe 23 aprilie, în vinerea dinaintea Floriilor, magazinele sunt deschise în Capitală până la ora 20.00 şi a prelungit măsurile dispuse deja.

Ce restricții se prelungesc în București

Circulaţia persoanelor în afara locuinţei/gospodăriei este interzisă în intervalul orar 22.00 – 5.00 în zilele de luni până joi şi în intervalul orar 20.00 – 5.00 în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică, cu condiţia menţinerii incidenţei cumulate la cel mult 7,5/1.000 de locuitori.

Programul operatorilor economici care desfăşoară activităţi de comerţ/prestări servicii în spaţii închise şi /sau deschise, publice şi/sau private, se poate desfăşura în intervalul 5.00 – 18.00 în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică.

În zilele de luni – joi, programul poate fi desfăşurat în intervalul orar 5.00 – 21.00, cu condiţia menţinerii incidenţei cumulată la cel mult 7,5/1.000 locuitori.

Prin excepţie, în intervalul orar 21.00 – 5.00 în zilele de luni până joi, respectiv 18.00 – 5.00 în zilele de vineri, sâmbătă duminică, pot fi făcute livrări la domiciliu.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.