joi, martie 30, 2023

Ivermectina a împărțit lumea medicală în două. Adina Alberts, atac dur: „Oamenii mor în spitale!”

Adina Alberts consideră că se încearcă denigrarea acestei substanțe pentru a cărei descoperire, atât irlandezul Campbell cât și japonezul Omura au primit premiul Nobel în 2015. Medicul estetician a precizat că e vorba de studii numeroase din întreaga lume arată că această substanță este eficientă atât în vindecarea de COVID-19 cât și în prevenția îmbolnăvirii.

Te-ar mai interesa: Zodiile peste care dă norocul, în aprilie: li se s...

Adina Alberts, atac dur „Numai Alexandru Rafila mai are nevoie de încă vreo 20 de studii”

Într-o postare pe contul său de Facebook, Adina Alberts reamintește că Invermectina a fost introdusă în protocolul anti-covid, în mai multe țări europene.

„Iată dragi prieteni, că eforturile “cospiraționiștilor” planetei printre care mă număr și eu, nu sunt de prisos. Slovacia este prima țară UE care introduce în protocolul antiCovid, Ivermectina!
Grecia și Bulgaria au avizat acest medicament pentru studiile clinice din spitale. Macedonia, stat non UE a introdus, de asemenea, Ivermectina în protocolul de tratament antiCovid.
Numai Alexandru Rafila mai are nevoie de încă vreo 20 de studii, dumnealui nefiind încă 100% sigur …. Are o mare “temere” vizavi de reacțiile adverse, acestea fiind inexistente practic. Timp în care oamenii mor în spitale!”, este mesajul Adinei Alberts.

Reamintim că, în România, Ministerul Sănătăţii a dat undă verde Ivermectinei. Specialiştii au spus că medicamentul se poate folosi în studii clinice la fel ca şi în celelalte ţări. Virgil Musta, preşedintele Comisiei de Specialitate din cadrul Ministerului Sănătăţii pe Boli Infecţioase, a precizat la Antena 3 că, până în acest moment, Ivermectina a primit aviz pentru a fi folosită, dar în studii clinice, şi nu în protocolul de tratament pentru infecţia cu SARS-Cov-2.

Te-ar mai interesa: Risc uriaș pentru copiii care caută validare pe In...

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private