luni, iunie 14, 2021

Adina Alberts, despre vaccinul anti-covid: „99,9% din cazuri se vindecă repede și fără complicații”

Celebrul medic estetician Adina Alberts se declară „total” împotriva obligativității vaccinării. Într-o

postare pe contul său de Facebook, Alberts explică faptul că nu se știe încă nimic despre „eficiența, reacțiile adverse, complicațiile imediate și la distanță a niciunui preparat vaccinal” despre care se tot vorbește public în aceste zile. Celebrul medic consideră că trebuie să așteptăm testul timpului în ceea ce privește vaccinul anti-covid.

„Sunt total împotriva obligativității vaccinării!

Dar nu sunt împotriva vaccinării, în general! Vaccinurile sunt extrem de benefice, au eradicat destule boli de-a lungul deceniilor. Iar pe multe altele, omenirea le ține în control datorită dezvoltării și administrării

vaccinurilor.

Mulți dintre dvs mă întreabă dacă recomand vaccinarea antiCovid 19, și care vaccin este mai bun.
Sigur că o recomand, în principiu! Dar să aflăm, mai întâi, detalii despre toate produsele care vor apărea “pe piață”! Să putem alege în cunoștință de cauză.
În acest moment nu știu mai nimic despre eficiența, reacțiile adverse, complicațiile imediate și la distanță a niciunui preparat vaccinal despre care se tot vorbește public zilele astea! Nimeni nu știe încă!
Este un “teren virgin” pentru întreaga omenire! Până vom avea mai multe informații, haideți să ne protejăm

temeinic. Iar dacă am contactat virusul, să ne păstrăm calmul, să ne izolăm și să ne îngrijim corect. Cu ajutorul, la indicațiile și sub atenta supraveghere a medicului de familie!

Să aveți mereu în minte că totuși 99,9% din cazuri se vindecă repede și fără complicații.

Și că nu trebuie să ne pierdem nici simțul umorului!”, este mesajul medicului Adina Alberts.

Ultimele stiri

Parteneri