marți, iunie 28, 2022

Adina Alberts: „Peste 500 de decese după administrarea vaccinurilor de la Pfizer și Moderna, înregistrate în sistemul VAERS”

Medicul estetician Adina Alberts a declarat la Antena 3 că toți furnizorii de servicii medicale sunt obligați prin lege să raporteze către VAERS orice efect advers enumerat în Tabelul VAERS al evenimentelor raportabile după vaccinare.

Adina Alberts este de părere că doar printr-o totală transparență se pot cunoaște efctele vaccinurilor anti-covid asupra populației.

Te-ar mai interesa: Ești mereu obosită, își cade părul, te îngrași cu ...

„PESTE 500 DE DECESE DUPĂ ADMINISTRAREA VACCINURILOR DE LA PFIZER ȘI MODERNA, ÎNREGISTRATE ÎN SISTEMUL VAERS!

Aseară, în emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3 la care am participat și eu în calitate de invitat în studio, a avut loc o dezbatere legată de cazul asistentei decedate de la Institutul de Pneumoftiziologie “Marius Nasta”, după a doua doză de vaccin de la Pfizer.
Am primit, cu toții, informații din raportul toxicologic al asistentei decedate, raport care a ieșit negativ. Adică nu consumase nicio substanță toxică/ medicament/ drog, etc… Am obținut și detalii de la necropsie, macroscopic neevidențiindu-se nicio cauză a morții.
Până aici, toate informațiile erau într-o înlănțuire corectă și logică. Dar surpriza a venit când jurnalista Mirela Voicu, prezentă și dumneaei în emisiune, pe skype, denunță o concluzie cel puțin aiuritoare, și anume că, “nu există nicio legătură între deces și vaccinul efectuat”!

A fost momentul în care am sărit pur și simplu în sus…

Cum să tragi asemenea concluzie
  • când rezultatele histopatologice al decedatei nu se cunosc încă
  • când există atâtea decese de tip “coincidențe” legate de această campanie de vaccinare anticovid
  • când însuși FDA a luat în calcul ca reacție adversă “decesul” la administrarea acestor vaccinuri – vezi lista de lucru pentru reacții adverse la vaccinul Pfizer-
  • și când VAERS – platforma online oficială din SUA în care lucrătorii din sănătate sunt obligați prin lege, să declare toate reacțiile adverse la vaccinuri, sub sancțiunea penală dacă raportările sunt false, arată că sunt deja peste 500 de morți în SUA după administrarea vaccinurilor Pfizer și Moderna. Menționez că în UE nu există o astfel de platformă.

Ce presupune sistemul de raportare a evenimentelor adverse pentru vaccinuri (VAERS)

Iată ce este VAERS, pentru informarea corectă și completă a tuturor, dar și a dlui Gâdea care mi-a repetat de câteva ori aseară, atât în emisiune, cât și după, că această platformă nu este nici oficială și nici de încredere… Dl Mihai Gâdea este un jurnalist de excepție de altfel, pe care îl stimez și îl apreciez sincer.
👉”Sistemul de raportare a evenimentelor adverse pentru vaccinuri (VAERS) este un sistem național de avertizare timpurie pentru detectarea posibilelor probleme de siguranță în vaccinurile autorizate din S.U.A. VAERS este co-administrat de Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC) și Administrația SUA pentru Alimente și Medicamente (FDA). VAERS acceptă și analizează rapoarte de evenimente adverse (posibile efecte secundare) după vaccinare.”
👉”Furnizorii de servicii medicale sunt OBLIGAȚI PRIN LEGE să raporteze către VAERS orice eveniment advers enumerat în Tabelul VAERS al evenimentelor raportabile după vaccinare care are loc în perioada specificată după vaccinare.”
👉”Depunerea în cunoștință de cauză a unui raport VAERS fals este o încălcare a legii federale (18 Codul SUA § 1001) pedepsită cu amendă și închisoare.”
👉Pe acestă platformă nu este permis accesul la date în timp real… Pot fi însă descărcate în PDF, documentele care conține date de interes. Eu am descărcat acum 3 săptămâni baza de date care viza reacțiile adverse la vaccinurile anticovid. Atunci erau înregistrate 567 de decese, toate aceste înregistrări fiind efectuate de lucrătorii din sănătate ai SUA”, este mesajul dr. Adina Alberts.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private