joi, ianuarie 27, 2022

Adina Alberts, reacție neașteptată. „Am 10 plângeri!” De ce este cercetată disciplinar de Colegiul Medicilor.

Celebrul medic estetician Adina Alberts a făcut un anunț șoc pe contul său de Facebook. Aceasta a declarat că are 10 plângeri la Colegiul Medicilor. De asemenea, a explicat că niciuna dintre plângeri nu este făcută de vreun pacient.

Adina Alberts, reacție neașteptată. „Am 10 plângeri!”

„Tocmai m-am întors de la Colegiul Medicilor București! AM 10 PLÂNGERI!

Te-ar mai interesa: Ce investigații se fac pentru plămâni și când sunt...

7 pe subiectul Ivermectină și 3 pentru că am publicat tratamentul cu care eu m-am vindecat de Covid! Și care ulterior a devenit OFICIAL!

Cred că în acest moment am intrat în CARTEA RECORDURILOR, ca fiind medicul cu cele mai multe plângeri concomitente… Nu, nu de la pacienți!!!

Voi reveni cu detalii, în curând!”, a fost mesajul Adinei Alberts.

De ce este cercetată disciplinar Adina Alberts  de Colegiul Medicilor

Reamintim că medicul Adina Alberts a anunțat, în urmă cu câteva zile, că este vizată de o plângere la Colegiul Medicilor. Plângerea a fost făcută de către farmacistul Miclaus George după ce Adina Alberts le-a spus urmăritorilor ei de pe Facebook că ”are informații că sunt mulți pacienți tratați aiurea, cu tot felul de medicamente experimentale, scumpe, fără indicații în Covid”.

Te-ar mai interesa: Cele mai frecvente cinci simptome Covid. Primele s...

„Un domn farmacist a fost extrem de deranjat de faptul că eu am postat pe Facebook o schemă de tratament cu care marea majoritate a medicilor de familie din România este de acord. Am făcut acest lucru pentru ca orice bolnav care, din varii motive, nu a intrat suficient de repede în legătură cu medicul de familie, să știe ce are de făcut, cunoscut fiind faptul că fiecare zi este esențială în evoluția acestei boli. Revenind la sesizare, Colegiul Medicilor are obligația legală să înregistreze orice reclamație și să inițieze cercetări.”, scrie Alberts

Te-ar mai interesa: SARS-CoV-2 face ravagii pe termen lung. Victor Voi...

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri

Stiri Calde (citeste aici)

spitale private