marți, noiembrie 29, 2022

Adina Alberts, semnal de alarmă. Oameni buni, stop!!! Frica, stress-ul, îngrijorările, tristețea SCAD IMUNITATEA.

Cunoscutul medic estetician a a nunțat pe contul său de Facebook faptul că și-a trimis părinții la psihiatru. Adina Alberts a atras atenția asupra faptului că „frica, stress-ul, îngrijorările, tristețea, incertitudinile, toate acestea scad imunitatea”.

Adina Alberts, semnal de alarmă. Frazele care induc teama în rândul persoanelor de vârsta a treia și scad imunitatea.

Te-ar mai interesa: De ce rămân bărbații în căsnicii nefericite: 6 mot...

  • nu se pot mișca
  • nu pot primi vizite
  • viața le este în pericol
„Acum câteva zile mi-am trimis ambii parinți la PSIHIATRU. Mama mai fusese, că, deh, mai are nevoie de câte un somnifer. Dar tata, un om care în cei aproape 84 de ani ai săi nu i-a trebuit niciodată nici măcar un ceai de tei, a fost zdruncinat rău de necesitatea unei asemenea vizite.
ATACURI DE PANICĂ! Asta fac ai mei… Este ceva ce a debutat acum câteva săptămâni. Am decis că trebuie să consultăm un specialist!
Situația asta aiurea care trenează de prea mult timp…. Ei, vârsta a treia, care reprezintă segmentul populațional cel mai expus riscurilor … Nu se pot mișca… Nu pot primi vizite… Peste tot aud că viața lor este în pericol…

Oameni buni, STOP!!! Frica, stress-ul, îngrijorările, tristețea, incertitudinile, toate acestea SCAD IMUNITATEA.

Peste tot auzim numai știri proaste, numai nenorociri! Numai interdicții, numai restricții!
Ne “băgăm în morminte” părinții și bunicii, cu mâna noastră, dacă vom continua în maniera asta. Și nu de Covid!”, a scris dr. Adina Alberts pe contul său de Facebook.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private