Sari la conținut

Adina Alberts vorbește despre dubla măsură. „De ce blochează autoritățile din România introducerea Ivermectinei în studiile clinice din spitale?”

alberts

Adina Alberts vorbește despre dubla măsură. „De ce blochează autoritățile din România introducerea Ivermectinei în studiile clinice din spitale?”

Medicul estetician Adina Alberts este de părere că Agenția Europeană a Medicamentului (EMA) are o dublă măsură în ceea ce privește acceptarea/recomandarea medicamentelor anti-Covid.

Medicul Adina Alberts: „EMA nu acerut studii randomizate pentru Paracetamol, Azitromicină sau Dexametazonă”

„Protocolul oficial antiCovid din România conține o serie de medicamente, unele foarte cunoscute, altele mult mai noi.
Pentru niciunul dintre acestea, EMA (Agenția Europeană a Medicamentului) nu a cerut studii randomizate pentru a le accepta/recomanda în protocolul antiCovid. Nici pentru Paracetamol, nici pentru Azitromicina, nici pentru Vitamina D, nici pentru Dexametazona… Pentru niciunul!
Singurul medicament pentru care s-a efectuat UN studiu, și care a arătat că nu există nicio eficiență și niciun beneficiu, dar cu toate acestea el încă e în protocolul oficial antiCovid, la loc de cinste, este Remdesivir-ul! Și asta cu toate că OMS a recomandat eliminarea lui din schemele antiCovid”, a subliniat medicul Adina Alberts.

Dr. Adina Alberts: Autoritățile din România blochează introducerea Ivermectinei în studiile clinice din spitale

Dr. Adina Alberts scoate în evidență atenția diferită cu care autoritățile europene tratează două dintre cele mai mediatizate medicamente anti-Covid. Este vorba despre Ivermectină și Remdesivir.

„În schimb, când vine vorba de Ivermectina, EMA “face nazuri”. Deși s-au efectuat peste 70 de studii la nivel mondial pe IVM, studii care arată clar, în marea majoritatea dintre ele, beneficii nete, autoritățile europene, în legătură ombilicală cu autoritățile din România, depun eforturi fenomenale în a denigra la maxim această substanță.
Iar cele din România, suplimentar, se străduiesc din răsputeri în a bloca introducerea IVM în studiile clinice din spitale, deși se pare că este eficientă și în tratarea infecțiilor nozocomiale date de Stafilococul auriu!
DE CE?!?!?
Dle Alexandru Rafila, în calitatea dvs de cel mai mare contestatar al Ivermectinei, puteți să îmi oferiți un răspuns, vă rog?”,

 

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: