Sari la conținut

Adio pastile! Cum te ajuta acest produs-minune, daca suferi de alergii

rinita alergica
Sursă foto: arhivă Doctorul Zilei
truc benefic pentru cei alergici

Adio pastile!  Există un produs-minune pentru mai multe afecțiuni, poate combate arsurile de stomac, albește dantura, te scapă de acnee, însă nimeni nu s-ar fi gândit că acționează împotriva alergiilor.

Remediu pentru alergici

Alergia este un mod special al organismului de a reacționa atunci când intră în contact cu microbi sau substanțe, numite alergeni, astfel că fie se manifestă prin piele, fie prin mucoasele a diferite organe. Pentru că mulți se sperie de acest lucru, noivenim în ajutor cu remediul pe bază de bicarbonat de sodiu.

Ce trebuie să faci pentru a scăpa de alergii cu bicrabonat de sodiu

efectele nebănuite ale bicarbonatului de sodiu
Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei

Când vine vorba de o alergie cutanată, bicarbonatul de sodiu este aliatul tău, iar asta pentru că ajută pielea să îşi recapete aspectul normal. De asemenea, ameliorează și mâncărimea şi previne inflamaţia ulterioară a pielii.

Tot ceea ce trebuie să faci este să pui jumătate de linguriţă de bicarbonat de sodiu în apă, formând o pastă densă, care mai apoi se aplică pe zona afectată. Se lasă preț de câteva minute să acționeze, însă să nu depășească un sfert de oră, iar după acest timp se clătște zona afectată foarte bine cât să nu rămâne urme de bicarbonat de sodiu.

Dacă reacția alergică încă perisistă se repetă acest procedeu o dată pe zi, până când problema dispare.

Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel