duminică, iunie 4, 2023

Pe 1 februarie, Adrian Daminescu (66 de ani) anunța că se confruntă cu grave probleme de sănătate. A suferit în tăcere, cu discreție, dar a decis să vorbească despre diagnosticul crunt. „Acum sunt bine. Am cancer la plămâni. Mă voi întoarce pe scenă, nu am renunțat. Acum am însă o perioadă de post tratament, în care trebuie să stau mai cuminte”, a declarat cântărețul pentru Impact.ro.

Te-ar mai interesa: Transpirații nocturne: 7 motive pentru care ați pu...

Și iată că, la începutul lunii martie, artistul a urcat, într-adevăr, pe scenă, așa cum a promis. El a luat parte la inaugurarea Casei de Cultură „Doamna Chiajna”, din localitatea cu același nume, din județul Ilfov. A fost înconjurat de divele incontestabile ale muzicii românești, distinsele lui colege Angela Similea, Stela Enache, Dida Drăgan, Marina Voica.

Adrian Daminescu încă fumează după diagnsticul de cancer pulmonar

În ciuda diagnosticului dur, de cancer pulmonar, solistul nu a renunțat la viciul de a fuma și are și un mesaj pentru cei care trec printr-o astfel de problemă. „Să le dea Dumnezeu putere și să nu creadă în boală, în nenorociri. Vindecarea și chiar și boala vin de la cap. Toți tâmpiții ăștia te otrăvesc cu pozele și cu ce scrie pe pachetul de țigări. Eu și acum fumez, asta simt să fac. Boala te învinge dacă crezi în ea”, a mai spus solistul pentru Impact.ro.

Te-ar mai interesa: Pericolul din pahar. Această băutură poate crește ...

Adrian Daminescu s-a născut pe 2 octombrie 1956 la Timişoara într-o familie de muzicieni, Constantin Daminescu (compozitor și dirijor) și Aznif Elisabeta Daminescu (soprană a scenei lirice).

Adrian Daminescu a făcut parte din mai multe formaţii, cum ar fi: “Pro Muzica”, “Helicoidal”, “Blitz”, “Columna”, cea din urmă înfiinţată în 1983, la Bucureşti. Debutul său oficial, ca interpret, are loc pe 15 februarie 1986, la Sala Polivalentă din Bucureşti, cu melodia “Un portret de fată”.

Te-ar mai interesa: Mihai Voropschievi a realizat horoscopul sufletelo...

Printre cele mai frumoase și cunoscute melodii ale sale sunt: „Și m-am îndrăgostit de tine”, „Eu te voi iubi”, „Într-o zi!”, „România”, „Fata cu ochi verzi”, „Ochii tăi” sau „Îmi spui vorbe-n vânt”.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private