vineri, iunie 2, 2023

În ultima vreme au apărut în spațiul media tot mai multe informații despre președintele Rusiei, Vladimir Putin. Acesta, se pare, ar fi afectat de o boală care îi afectează percepția despre propria înfățișare.

De când președintele Rusiei a declanșat războiul, tot mai mulți specialiști vorbesc despre starea de sănătate a sa. De asemenea, el nu consumă niciodată alimente care nu au fost testate în laborator, înainte de fiecare masă.

Te-ar mai interesa: Oboseala persistentă poate fi un semn al bolilor d...

Putin, se pare, ar suferi de o boală care îi afectează percepția despre propria înfățișare, din punct de vedere fizic. Astfel, specialiștii ar putea justifica modificările pe care le are la față.

Inițial, ei credeau că schimbările erau provocate de steroizi.

Boala ascunsă de care Putin ar suferi

Reacțiile lipsite de stabilitate i-au determinat pe specialiști să îl analizeze mai atent pe Putin. Printre aspectele care stârnesc suspiciuni în privința președintelui rus se numără și intervențiile estetice. Buzele nu mai sunt aceleași, iar schimbări se văd și la nivelul ochilor și pomeților.

Operațiile estetice ar ascunde, de fapt, alte probleme. Specialiștii spun că este posibil ca Vladimir Putin să sufere de dismorfofobie, o tulburare care se traduce prin preocuparea exagerată pentru un defect fizic minor și dorința constantă de a-l modifica.

Te-ar mai interesa: Pacientă cu dureri insuportabile, amenințată de me...

Cu atât mai mult, din cauza fricilor și amenințărilor, mâncarea lui Vladimir Putin ar fi testată în laborator înainte de a-i fi servită. Din dieta sa nu lipsesc peștele, brânzeturile și legumele. Nu prea consumă alcool și nu este fan al băuturilor carbogazoase occidentale.

În plus, de la începutul pandemiei, se pare că toți vizitatorii președintelui rus trebuie să se dezinfecteze riguros înainte să se întâlnească cu acesta și de a lua contact direct cu el, notează Realitatea.

Te-ar mai interesa: 7 boli pe care poți să le moștenești de la părinți...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private