joi, mai 26, 2022

Există o ipoteză, în întreaga lume, conform căreia președintele Rusiei, Vladimir Putin, ar fi fost supus consumului de steroizi. Acest lucru ar putea explica, într-o măsură, acțiunile sale din ultima vreme.

Fostul ministru de Externe al Marii Britanii, medicul Lord David Owen, prespune un consum de steroizi din cauza modificărilor evidente pe care Putin le prezintă pe față.

Acestea, se pare, apar în urma consumului de steorizi și pot dezvălui această dependență.

Te-ar mai interesa: Alertă la Palat! A fost internat la spital în urma...

Putin, bănuit de consum de steroizi

Vladimir Putin a fost acuzat că a luat steroizi care îi fac pe consumatori mai agresivi. Fostul ministru de Externe al Marii Britanii, medicul Lord David Owen, a identificat anumite trăsături ale feței și a spus că suspectează consumul de steroizi. Modificările faciale ar putea fi cauzate de medicamentele care stimulează masa musculară.

În acest context, Radu Leca, psiholog, a explicat pentru DC News cum influențează consumul de steroizi comportamentul persoanei.

”Steroizii influențează negativ în mod special persoanele ce nu își poate controla bine emoțiile, făcându-le să devină instabile în plus. Îți dau steroizii o stare ridicată de iritabilitate, neliniște și nerăbdare? Da! Persoanele aflate în plin proces de consum de steroizi iau decizii ciudate, punându-se în situații delicate? Da!

Te-ar mai interesa: Menopauza la bărbați: 6 simptome de luat în seamă....

Apare episodul anxios după consumul de steroizi? Foarte probabil. De ce? Fiindcă dependentul/utilizatorul îi percepe pe toți cei din jurul său drept o posibilă amenințare. Cum ar putea să facă față stresului așa o persoană, știindu-se foarte clar că testosteronul atacă sistemul nervos central anulând producția hormonului denumit serotonină?

Doar prin terapie, psihologul având o misiune foarte grea, să explice atât familiei, cât și pacientului pericolele psiho-emoționale asociate consumului de steroizi.” a explicat psihologul Radu Leca.

Te-ar mai interesa: A ventilat manual un nou născut, timp de 12 ore! P...

De asemenea, experții consideră că un factor important în determinarea acțiunilor luate de Putin a fost pandemia. Izolarea și stresul, se pare, ar fi putut accentua anumite stări care, în final, au dus la deciziile recente.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private