marți, iunie 6, 2023

Fundația Română a Inimii (FRI) și Alianța Română de Combatere a Hipertensiunii Arteriale (ARCHA) sărbătoresc duminică Ziua Hipertensiunii Arteriale la Sibiu, în Piața Mare, unde oamenii vor primi informații despre această afecțiune de care suferă peste cinci milioane de români.

„Evenimentele organizate își propun să tragă un semnal de alarmă, în condițiile în care HTA reprezintă cel mai răspândit factor de risc cardiovascular de pe glob. Până la vârsta de 50 de ani, unu din cinci oameni are hipertensiune arterială, după vârsta de 50 de ani, unu din trei, iar după vârsta de 65 de ani, doi din trei. Se estimează că în România sunt peste cinci milioane de hipertensivi.

Te-ar mai interesa: Secrete de slăbit în funcție de vârstă. Ce regim a...

ARCHA și Fundația Română a Inimii invită publicul duminică în Piața Mare din Sibiu începând cu ora 10,00, în zonele special amenajate, unde Campionii inima T.A. (persoane diagnosticate cu hipertensiune arterială) măsoară tensiunea arterială și distribuie materiale informative.

Alianța Română de Combatere a Hipertensiunii Arteriale este o alianță între societățile medicale cu preocupări în domeniul hipertensiunii arteriale.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private