joi, octombrie 22, 2020

Fructele miraculoase care conțin compuși care întârzie procesul de îmbătrânire. Extractul este așa puternic încât poate crește durata de viață cu 28%.

Corpul uman are capacitatea uimitoare de a se repara singur. Dar pentru asta, este nevoie de o sănătate de fier. Înaintarea în vârstă ne pune piedici în procesul intern de reparare a ADN-ului.

Un organism slăbit și nevitaminizat nu poate face față atacurilor microbiene, nu mai poate combate bolile. Dar dacă ar exista un elixir miraculos? Nu numai că există, dar este arhicunoscut de mii de ani, apreciat și valorificat de strămoșii noștri. Pe lângă rezistența la boli pe care o conferă, mai reprezintă și un adevărat aliment miraculos, care îți prelungește viața.

Citește și:

Un studiu efectuat la Departamentul de Agricultură al SUA demonstrează că afinele conțin compuși care întârzie procesul de îmbătrânire. Extractul de afine este atât de puternic încât poate crește durata de viață cu 28%, echivalentul a 22 de ani.

Proprietățile afinelor sunt de super alimente, valorificate de strămoșii noștri de mii de ani. Antibacteriene, tonice vasculare, regeneratoare hepatice și hipoglicemiante. Susțin sănătatea inimii și a creierului. Mai mult, afinele au un potențial anticancerigen, demonstat de nenumărate studii până acum.

Citește și:

Afinele au antioxidanți puternici care susțin și stimulează procesul de reparare a ADN-ului uman și acționează direct asupra genelor asociate cu îmbătrânirea, crescând longevitatea. Aceștia neutralizează daunele radicalilor liberi, reduc stresul oxidativ la nivel profund (asupra țesuturilor și celulelor) și stimulează genele responsabile cu protejarea celulelor.

Consumând  afine, vă puteți apăra de îmbătrânirea prematură și de bolile degenerative.

Citește și:

Fructele se pot mânca în stare proaspătă sau se pot procura congelate cu alte fructe.  Decongelate se pot folosi la prepararea de sucuri cu un aport deosebit de vitamine.

Consumul regulat de afine poate fi o metodă simplă de a ne apăra de îmbătrânirea prematură și de bolile degenerative. Dacă pe lângă afine, dieta noastră va conține și rodii și ceai verde, efectele anti-îmbătrânire vor fi și mai mari.

Surse:

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC1413581https://www.nia.nih.gov/newsroom/1999/09/blueberries-new-thrills-those-over-hillhttps://www.lef.org/Magazine/2015/4/Blueberries-Boost-Longevity-Beyond-Calorie-Restriction/Page-01

Parteneri--