marți, iunie 28, 2022

Cum să atragi banii. Banii sunt energie, de fapt, așa ne spun specialiștii care ne învață cum putem să atragem această energie în jurul nostru.

Iar persoanele care au parte de prosperitate, urmează câteva lucruri simple. În primul rând, tratează banii cu respect. Ei trebuie așezați în portofele frumoase, care nu sunt rupte. Este ca un scaun pe care îl oferi unui musafir, nu îl lași să stea pe un scaun rupt sau ponosit.

Te-ar mai interesa: Alzheimer cu debut precoce : Dacă tot SPUI asta, a...

Tot așa, mulțumești energiei banilor când ea există la tine în portofel. O vezi ca pe o răsplată a muncii tale, încearcă să muncești cu drag, să îți faci treaba în mod profesionist indiferent ce meserie ai. Energia banilor te va răsplăti pentru seriozitate. Nu te plânge frecvent. Sunt multe persoane care preferă să se văicărească zilnic, în loc să își propună lucruri mai bune și mai pozitive pentru ei.

Afirmații cu care atragi banii

Acestea se numesc mantre ale banilor. Folosește de optimism, de pozitiv. Spune-ți: Am făcut ce aveam de făcut cât mai bine, voi primi răsplata cuvenită. Sau: Merit o viață prosperă și o voi avea. Sunt acum pregătit să întâmpin prosperitatea în viața mea. Universul este generos și mă va recompensa, aștept banii în viața mea și îi voi primi.

Te-ar mai interesa: 3 motive pentru care câștigăm mai multă grăsime ab...

Nu fi invidios pe ceilalți, caută mereu să ai o frecvență înaltă, fiindcă energia banilor va trage la tine. Aplică principii feng-shui în viața ta și eventual, ține în portofel tot timpul o monedă norocoasă. Sau o bancnotă norocoasă.

Oamenii care își controlează gândurile și le curăță de balast atrag banii în viața lor. Și nu în ultimul rând, dincolo de principii feng-shui, amintește-ți o zicală românească din moși strămoși. Dar din dar se face rai. Ei bine, cât ai avea de puțin, încearcă să faci măcar o faptă bună pe lună. Cumpără un covrig pentru cineva mai puțin norocos. Energia bună pe care o vei emite se va întoarce la tine negreșit.

Te-ar mai interesa: Dieta minune a călugărilor japonezi: 10 kilograme ...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private