joi, iunie 30, 2022

Obiecte care aduc ghinion în casă versus obiecte care aduc noroc în casă. Iată ce lucruri să arunci imediat ca să scapi de ghinioane. Le poți înlocui cu cele care atrag norocul și prosperitatea. 

Iată care sunt lucrurile care aduc ghiniob

Un ceas stricat

Ferește-te de acel ceas antic și stricat – dacă pornește brusc, se spune că moartea este aproape! Păstrarea lucrurilor stricate în jur este, de asemenea, considerată de rău augur, un semn că locuința și sufletul ar trebui curățate.

Te-ar mai interesa: Monica Pop, avertisment crunt: ”Aproape toată lume...

O mătură veche

Dacă te muți într-o casă nouă, nu aduce mătura pe care ai folosit-o la vechea casă! Legenda spune că o mătură veche va muta norocul, iar bunul- simț dictează faptul că folosirea unor instrumente de curățare vechi ar putea introduce dăunători și murdărie din casa anterioară în noul spațiu. Așadar, s-ar putea să nu fie o idee proastă să investești într-o mătură nouă, indiferent dacă crezi sau nu în superstiții.

Electrocasnice și lucruri stricate

Cuptorul cu microunde sau ceasul tău de perete a încetat să mai funcționeze? Repară-le rapid. „Orice lucru stricat nu va aduce energie pozitivă în viața ta”, spune un antrenor de feng shui.

Te-ar mai interesa: Oana Zăvoranu, scandal cu managerul Spitalului Col...

Geamuri sau sticlă sparte

Sticla spartă, indiferent dacă este într-o oglindă, în jurul unei rame pentru tablou sau încorporată în mesele și blaturile tale, nu face deloc bine energiei pozitive din casa ta. Ramele foto sparte indică de obicei dezamăgirea sau trădarea.

Și o oglindă crăpată ar putea indica o stimă de sine scăzută. Într-o notă asemănătoare, evită birourile din sticlă (fie că sunt fisurate sau nu) în biroul de acasă, care semnalează universului că oportunitățile și banii nu vor veni niciodată la tine.

Te-ar mai interesa: Hidratarea pe caniculă! „Iaurtul, aceeaşi hidratar...

Obiecte care aduc noroc în casă

Peștii

Poți să îți schimbi norocul la bani dacă aduci în casa ta un peștișor sau mai mulți. Se consideră că aceste animale aduc noroc și un acvariu atent plasat este considerat un aspect important al feng shui-ului. Se crede că peștii absorb energie negativă în casă și pot simboliza, de asemenea, sănătatea, fericirea, abundența, prosperitatea și bogăția.

În feng shui, peștele dragon este văzut ca peștele bogat (deși, în mod ironic, poate fi destul de scump). Din fericire, pești aurii sunt, de asemenea, asociați cu noroc și energie pozitivă. Numărul peștilor este, de asemenea, important: opt sau nouă ar trebui să fie numărul norocos.

Te-ar mai interesa: Secretul neștiut al usturoiului. De ce trebuie con...

Bambus

Planta de bambus este recunoscută că aduce noroc și este una dintre cele mai eficiente remedii feng shui pentru noroc. Chiar nu poți greși cu această plantă versatilă: nu numai că este un plus inteligent pentru casa ta, ci se presupune că bambusul ar trebui să îți ridice moralul și să-ți aducă pace și noroc. Palmierii, orhideele și ficușii sunt considerați și ei norocoși.

Te-ar mai interesa: Depresia postnatală. „Îmi doream să nu mă mai trez...

O potcoavă

Este tradițional să atârni o potcoavă la ușă, pentru a aduce noroc tuturor celor care intră. Și modul în care o poziționezi depinde de tine. Unii spun că îndreptarea potcoavei în sus înseamnă că norocul nu se va epuiza niciodată. Alții cred că dacă o pui în jos, asta va permite norocului să curgă în viețile celor care trec pe sub el.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private