duminică, mai 29, 2022

În primul rând, trebuie să ne dăm seama ce formă au picioarele tale. Al doilea deget de la picior este mai lung decât degetul mare? Se încrucișează vreunul dintre degetele de la picioare sau sunt toate drepte? Este surprinzător, dar forma corpului tău poate spune multe despre personalitatea ta. Nu sunt doar picioarele tale! Forma nasului tău dezvăluie, de asemenea, câteva secrete, la fel și mâinile tale și felul în care stai. Ești interesat să afli mai multe? Să mergem și să aflăm ce spun picioarele tale despre personalitatea ta!

Te-ar mai interesa: Acuzații grave la adresa unui medic cunoscut! Paci...

Acest lucru se aplică la tine? Scoate-ți șosetele și aruncă o privire mai atentă!


1. Piciorul „normal”

Această formă este cea mai comună din întreaga lume. Indică o personalitate foarte echilibrată. De asemenea, indică  bune abilități sociale și un anumit grad de spontaneitate. Oamenilor cu această formă le place de obicei să cunoască oameni noi și sunt deschiși către noi experiențe, cum ar fi călătoriile și explorarea de noi culturi.

2. Al doilea deget neobișnuit de lung

Când te uiți la acest tip de picior, ceva este foarte vizibil: un al doilea deget de la picior foarte lung, care este chiar mai lung decât degetul mare. Această formă indică o personalitate foarte sportivă, cunoscută și pentru creativitate și entuziasm. Oamenii cu această formă sunt, de asemenea, cunoscuți a fi impulsivi și nu chiar la fel de raționali ca alții.

Te-ar mai interesa: Dementa: Mirosi asta? Semnul mirositor este semnif...

3. Forma pătrată

În această formă relativ neobișnuită, toate degetele de la picioare au aproximativ aceeași lungime. Oamenii cu această formă sunt cunoscuți a fi adevărați gânditori. Dacă picioarele tale arată așa, probabil că ești foarte bun la gândirea critică. Îți place să cântărești toate argumentele pro și contra înainte de a lua o decizie. Această capacitate de a gândi lucrurile bine te face, de asemenea, demn de încredere.

Te-ar mai interesa: Lidia Fecioru. Curiozități despre creierul uman. T...

4. Piciorul întins

Această formă este cunoscută pentru că este relativ lungă și prezintă degete ușor încrucișate. Indică o personalitate introvertită căreia nu-i place să stea prea mult în preajma altor oameni. Îți place să ai secrete și să ții lucrurile pentru tine. Din păcate, oamenii cu această formă suferă adesea de schimbări de dispoziție care pot fi destul de imprevizibile.

 

 

Te-ar mai interesa: Lidia Fecioru: „Ține asta într-un borcan în ...

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private