miercuri, decembrie 7, 2022
Află cu ce cuvinte îl cucerești în funcție de zodie. Fii gata de provocare și… SUCCES! Unii sunt mai ușor, alții mai greu de cucerit. Trebuie să aplici…
Femeia care vrea să cucerească un bărbat folosește toate „armele” din dotare pentru a-și atinge obiectivul și, cu cât misiunea este mai dificilă, cu atât satisfacția este mai mare după, nu-i așa?
Dar sunt barbati ce pot fi cuceriti usor, altii  se lasă mai greu. Unii vor fapte, la altii merge si cu vorbe.
Cu toate acestea, daca stii ce sa ii spui, indiferent de categoria in care se incadreaza, vei avea numai de castigat.
Ține minte vorba acelea înțelepte: „Vorba dulce mult aduce” și încearcă să afli cât de dulce trebuie să-ți fie cuvintele pentru a-l seduce definitiv! 🙂
Iată ce strategii să folosești în funcție de zodia în care se află alesul tău greu de cucerit.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Barbatul Berbec este un maestru al artei comunicarii. Este direct si sincer in dialog si se asteapta ca si altii sa faca acelasi lucru.

Nu-i place deloc incertitudinea, asa ca atunci cand vorbesti cu el, fii deschisa cu privire la intentiile tale fata de el.

Arata-i ca ai incredere in tine si in capacitatea ta de a-l intriga si de a-l cuceri. Procedand astfel, te va lua in serios si va continua sa-ti vorbeasca despre o serie de alte subiecte.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Barbatul Taur apreciaza conversatiile originale, autentice. Prin urmare, el va aprecia o fata care isi petrece timpul afland ce o pasioneaza si vorbind cu el despre asta.

Te-ar mai interesa: Incident grav la o școală din România. Șase elevi ...

Vorbeste cu el despre progresul tau si despre cum a fost viata ta pana acum si roaga-l sa faca acelasi lucru.Discutiile importante si serioase il fac cu adevarat fericit!

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Condus de Mercur, planeta care reprezintă comunicarea, bărbatul gemeni este foarte sociabil și îi place să vorbească mult și deschis cu oamenii care au o voință puternică.

Bărbatului Gemeni nu îi pasă care este subiectul de conversație, atât timp cât este stimulat intelectual.

Când vorbești cu el, asigură-te că ai cunoștințe despre subiect și transmite-i clar și ferm ceea ce ai de spus. Eventual, află ce-i place și documentează-te înainte.

Te-ar mai interesa: Îți place mâncarea picantă? Asta spune multe despr...

Dacă își pierde interesul chiar de la început, lupta e deja pierdută. Poți să-i zici adio!

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Bărbatul Rac nu vorbește prea mult, așa că depinde de tine să începi conversația și să-l faci să se simtă suficient de confortabil pentru a ți se deschide.

Racul este foarte familist, așa că vorbește de cei dragi și pictează imagini vii cu cele mai frumoase amintiri ale tale.

El este cu adevărat interesat să audă despre viețile altora.

Te-ar mai interesa: Sărbătoare mare pentru credincioși! NU face ASTA p...

Leu (22 iulie – 22 august)

Bărbatului Leu îi place să fie admirat. Cel mai bun mod de a vorbi cu el este să începi prin a-l complimenta. Arată-i că îi acorzi atenție și el îți va întoarce cu plăcere favoarea.

Odată ce ai făcut asta, ar trebui să puteți trece la o conversație mai deschisă. Leului îi place să se simtă bărbat, așa că abordează o problemă pe care crezi că doar el o poate rezolva.

Va pune o mulțime de întrebări pentru că îi place să-și folosească mintea pentru a rezolva probleme dificile.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Bărbatul Fecioară este oarecum timid. Prin urmare, cel mai bine este să vorbești cu el prin telefon sau prin mesaje pentru a ușura tensiunea și presiunea.

Te-ar mai interesa: Rugăciune pentru sănătate către Sfânta Filofteia. ...

Unele dintre lucrurile care îi plac sunt animalele, natura, cărțile și arta.

Vorbește cu el despre oricare dintre aceste subiecte și va uita cât de speriat a fost, pe măsură ce capătă încredere vorbind despre lucruri despre care știe foarte multe.

După ce l-ai stârnit, nu-l vei mai putea să-l faci să se oprească. Va vorbi într-una și te va lăsa să-l descoperi așa cum este el, cu puncte tari și puncte slabe.

Te-ar mai interesa: Cum știi dacă suferi de ficat gras: Trei semnele d...

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Bărbatul Balanță este un semn de aer care iubește stimulii mentali constanți. Îi place să împărtășească cu ceilalți ceea ce știe și îi plac oamenii care au multe de spus.

Bărbatului Balanță îi place să vorbească despre orice, oricât de nesemnificativ ar părea subiectul.
Povestește-i despre ziua ta de naștere, despre fricile și visurile tale!

Vei fi surprinsă, dar el chiar va fi atent la ce spui și îl vei cuceri prin sinceritate și detalii pe care i le spui doar lui. Iar el trebuie să știe asta.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Bărbatul Scorpion trăiește pentru a experimenta și exprima emoții și sentimente.

Începe coversația spunându-i cum te simți și ce părere ai despre el. Îi plac oamenii care pot fi sinceri, așa că nu ezita să-i spui ce părare ai despre el sau despre dragoste în general.

De asemenea, flirtează puțin cu el. Un bărbat Scorpion va fi atras de încrederea ta și de natura ta deschisă.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Bărbatul Săgetător este un călător etern. Nu iubește nimic mai mult decât călătoriile care urmăresc o mai bună înțelegere a sensului vieții.

Spune-i despre unele dintre locurile pe care le-ai vizitat sau pe care ai dori să le vizitezi și de ce dorești să faci acest lucru.

Creează o poveste din orice, astfel încât el să realizeze că ești la fel de aventuroasă ca și el. Dacă ești storyteller, îl vei câștiga. Dacă n-ai pic de imaginație, ghinion!

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Sofisticat, misterios…, ca și femeile din această zodie, bărbatului Capricorn nu îi plac oamenii zgomotoși.

Cel mai bun lucru pe care îl poți face este să menții conversația liniștită. Vorbește cu el despre muzică sau sărbători, îi plac ambele subiecte.

Urmează-i exemplu și continuă conversația superficială până când se simte suficient de confortabil pentru a se deschide despre familie și despre alte lucruri la care ține profund.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Bărbatul Vărsător este un semn de aer, ceea ce înseamnă că este o ființă intelectuală care se plictisește repede dacă nu este stimulată în timpul conversației.

Cu un suflet mare și un spirit umanitar, ar trebui să-i vorbești despre organizațiile caritabile care te interesează și să-i spui de ce este important pentru tine să îi ajuți pe ceilalți.

Acest lucru îi pune mintea în mișcare, deoarece îi reamintește de propriile planuri de a ajuta la schimbarea lumii.

Pești (19 februarie – 20 martie)

Bărbatul Pești este persoana care îi citește foarte bine pe cei din jur.

Îi va plăcea dacă ești complet sinceră și deschisă cu el, așa că începe prin a vorbi despre tine și fă-i o idee completă despre cine ești.

Apoi răstoarnă scenariul și pune întrebări care îl vor încuraja să se deschidă cu privire la sentimentele sale. Nu este ceva ce face ușor, dar nu este imposibil, notează eva.ro.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private