Sari la conținut

Aflată la granița dintre viață și moarte, vedeta măcelărită de soț și operată 9 ore pe creier a vorbit! Primele ei cuvinte sunt sfâșietoare

Dana Roba
Sursă foto: arhiva Doctorul Zilei
Drama cumplită prin care a trecuta Dana Roba

În lumea artiștor de make-up, Dana Roba s-a remarcat cu un talent deosebit, însă viața ei a luat o întorsătură îngrozitoare acum două săptămâni, când a fost măcelărită de propriul soț.

Dana Roba se află de două săptămâni la terapie intensivă după ce soțul și tatăl copiilor ei a lovit-o cu un ciocan. Femeia a suferit multiple lovituri la nivelul craniului și fracturi la nivelul membrelor inferioare și superioare. Medicii i-au dat, la început, șanse slabe de supraviețuire, fiind rezervați în privința ei. Acum însă, Dana Roba pare să fie într-o stare mai bună și a dat semne de revenire.

Primele săptămâni critice au trecut, iar medicii încep să devină optimiști în privința ei. Apropriații vedetei au oferit ultimele detalii exclusive despre starea de sănătate a Danei Roba.

„Dana are progrese, este conștientă și își amintește tot calvarul, tot ce i s-a întâmplat. Încă este sub tratamentul care l-a avut până acum. A început să facă terapie la picioare în mod special. I-au fost scoase ghipsurile de la mână pentru a i se face raze. A avut practic zdrobite tendoanele și oasele de la mâni.

Vor medicii să vadă evoluția tendoanelor. Dacă oasele și tendoanele nu i s-au prins bine, va trebui operată”, au spus apropiații vedetei,  pentru FANATIK.

Foto: evz

Marea dorință a Danei Roba

Make-up artistul care se zbate acum între viață și moarte își dorește doar să ajungă acasă și să aibă grijă de cele două fetițe.

„A deschis ochii, s-a ridicat în fund și când a pus-o înapoi a vomat sânge. Ea vrea acasă, vrea să-și vadă fetele. A spus că vrea să se întoarcă să la fetițele ei să aibă grijă de ele. Este dorința ei cea mai mare”, au mai dezvălui persoane din anturajul vedetei,  pentru FANATIK.

De asemenea, Dana Roba este decisă ca după ce își mai revine să iasă public și să spună tot ce i s-a întâmplat. Pentru moment, însă, vedeta nu poate să se streseze și nici să aibă emoții puternice.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.