Sari la conținut

„Brigitte Bardot, între viață și moarte”. Internată la terapie intensivă cu „insuficiență respiratorie gravă”, aceasta a luat decizia șocantă să..

Brigitte Bardot a fost internată în Unitatea de Terapie Intensivă a unui spital din Toulon, dar a fost externată după patru zile, împotriva sfaturilor medicilor care au recomandat trei săptămâni de spitalizare.

Actrița în vârstă de 88 de ani a fost internată în spital cu câteva săptămâni în urmă cu „insuficiență respiratorie severă”.

Brigitte Bardot a dispărut „după patru zile” și s-a întors la casa ei din La Madrague, Marsilia.

„Vedeta are dificultăți de respirație și tulburări cognitive care îi afectează capacitatea de a vorbi și de a scrie”, starea ei fiind foarte fragilă, potrivit France Dimanche.

În 1984, Brigitte Bardot a fost diagnosticată cu cancer la sân. Actrița a refuzat să facă chimioterapie.

„Eram singură și am decis să fac doar radioterapie și nu această chimioterapie teribilă, ca să nu-mi pierd părul”, a declarat ea în 2018.

„Dificultăți de respirație” și  „deficit de oxigenare a sângelui”

„Starul ar suferi de sechele grave din cauza dificultăților de respirație și, fără îndoială, a lipsei de oxigenare din sânge”, potrivit presei franceze.

Nu este prima dată când Brigitte Bardot își ascunde starea de sănătate, deși este alarmantă. Pe scurt, celebra actriță lupta în tăcere, fără a atrage atenția presei.

La începutul anului 2020, ea și-a împărtășit ultimele dorințe cu privire la modul în care își dorește să fie onorată.

„Numele meu, data nașterii, data morții. O cruce mică de lemn. Nimic altceva. Așa cum am făcut pentru câinii, pisicile, caii, oile, cărora mă voi alătura”, a explicat ea.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: