Sari la conținut

Ai această linie în palmă? Ești protejat de Divinitate: „Nu o poate avea toată lumea”

Ai această linie în palmă? Mihai Voropchievici, numerolog, spune că ești protejat de Divinitate dacă o ai, fiind o linie de protecție.

„Fiecare cu ce i-a lăsat Dumnezeu. Unul are linia vieţii, altul linia capului sau a inimii şi tot aşa. Nu o poate avea toată lumea.

Linia rară apare lângă linia vieţii. Această linie a îngerului păzitor este paralelă cu linia vieţii”, a spus numerologul Mihai Voropchievici, sâmbătă, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3.

Mihai Voropchievici: „Nu o poate avea toată lumea”

Este o linie de protecţie. Nu este greu de descifrat această linie. Nu trebuie să fie chiar lipită.

În palme pot apărea linii noi. Te poţi naşte cu ea sau poate apărea în timp. Îngerul păzitor vine şi îşi darurile după bunătate. Prin fapte bune, o poţi dobândi. Mulţi oameni o confundă cu linia vieţii.

Dacă o ai la mâna dreaptă reprezintă că ai dobândit-o prin fapte bune. Cei care o au pe mâna stânga, reprezintă darul şi protecţia născutului. Pe aceasta ai dobândit-o prin nativitate”, a mai spus numerologul.

Superstiții puternice despre fotografii

Mihai Voropchievici a dezvăluit care sunt pozele care îți aduc ghinion în casă.

”Nu păstrăm fotografiile persoanelor decedate la vedere. Le ținem undeva într-un album.

Se mai spune că nu e bine, la nuntă, să apară o terță persoană care nu face parte din familie.

Dacă vrei să faci poze cu mirele și cu mireasa, faci separat, dar nu când este toată familia. Se spune că aduci ghinion în armonia tuturor într-o zi fericită.

O altă superstiție spune că nu este bine să te afișezi singur, mai ales dacă ești căsătorit, deoarece în timp duce la ruptură.

Să nu-ți arăți albumul de familie altor persoane. Să nu le lași să se uite la ele și mai ales să fie nesupravegheate.

Se spune că fotografia nu trebuie trunchiată, să fii profil total din cap până în picioare.

Superstiție este și atunci când cade o poză de pe perete.

O altă superstiție este să nu îndoi o fotografie, pentru că în timp ruptura se va produce”, a spus numerologul Mihai Voropchievici în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.