joi, mai 26, 2022

Cum arată linia divorțului din palmă. Mihai Voropchievici, numerolog, a explicat cum poți recunoaște linia divorțului din palmă.

„Dacă ai linia divorţului în palmă, poţi să te dai în stânga şi-n dreapta, că tot acolo ajungi. Ce îţi e scris în frunte îţi e pus. Sunt lucruri care nu se schimbă”, a spus numerologul Mihai Voropchievici, sâmbătă, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3.

Te-ar mai interesa: Pepenele roșu: Beneficii și curiozități surprinzăt...


Cum arată linia divorţului din palmă, cu Mihai Voropchievici

„Linia divorţului este ca un arc de cerc. Linia divorţului trece peste linia vieţii şi a capului şi tinde să se ducă spre linia inimii. Dacă ai acest arc de cerc, ori pe stânga ori pe dreapta, automat spunem că este mâna omului care va divorţa. Nu ai cum să schimbi asta.

Indiferent ce faci, chiar şi operaţii, nu schimbi cu nimic. Niciodată nu devine proeminentă. Atunci când apar într-un cuplu certuri, apare şi linia. În anumite zone apare ca marcaj şi o linie a căsătoriei. Cei care o au sub degetul mic sunt cei care îşi cam bat joc de căsnicie sau partener.

Cum cerem ajutorul îngerului păzitor în momentele grele

Îngerul păzitor poate să ia diferite înfăţişări. Poate să fie chiar şi o persoană din viaţa noastră. Situaţiile neplăcute ne fac, în general, să apelăm la Dumnezeu. Ne rugăm şi sperăm că toată durerea să dispară.

Te-ar mai interesa: Dan Negru, critici dure dup moartea unei mari pers...

Dar Dumnezeu l-a trimis pe îngerul păzitor, însă nu intervine pentru că noi am greşit cu ceva şi trebuie să o simţim pe pielea noastră. E un semnal de alarmă.

Fiecare om are o formă de apelare a îngerului păzitor. Când ai nevoie pentru un lucru, cât de mărunt, care îţi creează o stare de disconfort, ce poţi să faci. Vorbeşti cu tine, în sinele tău. Îţi spui rugăciunea şi poţi să chemi în rugăciune, în gând.

Te-ar mai interesa: Nu poți pierde grăsimea de pe burtă? Atenție la ac...

„Îngerul meu păzitor, te chem grabnic să-mi dai ajutor” – cerinţa e scurtă şi la obiect.

Te rog să mă ajuţi imediat, am nevoie de ajutorul tău, am nevoie de sfatul tău, dă-mi un semn ca să înţeleg ce trebuie să fac, deschide-mi mintea, călăuzeşte-mi paşii. Toate aceste formule sunt bune pentru fiecare în parte. Scurt şi la obiect. Dar cel mai important e să îl chemaţi.

Te-ar mai interesa: Schizofrenia: 3 mituri comune distruse!...

Dacă nu ceri ajutor, nu îl primeşti. Dacă plecăm în viaţă, în orice domeniu, fără a crede că ai sorţi de izbândă. Iisus a spus: minunea e în voi, în credinţă”, a spus Mihai Voropchievici la Antena 3.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private