joi, ianuarie 27, 2022

Problemele dermatologice netratate la timp riscă să se agraveze și chiar să ajungă la complicații ce pot fi mortale (gen cancere cutanate). Pentru a le trata eficient, ajutorul unui medic specialist este esențial.

Orice întrebare legată de sănătatea pielii aveți – fie că este vorba despre alunițe suspecte, mătreață, transpirație excesivă sau pete care nu trec, adresați-o medicului dermatolog Mihaela Leventer, de la Clinica Dermstyle din București.

Te-ar mai interesa: Vaccinul anti-covid a împărțit lumea în două. Cine...

  • Trimiteți întrebările dvs pe doctorulzilei.ro, în zona de comentarii de la finalul articolului, iar medicul dermatolog vă răspunde la ele.
  • PRECIZARE IMPORTANTĂ: O parte dintre întrebările postate au primit deja răspunsuri de la ceilalți specialiști dermatologi care apar pe site-ul DOCTORUL ZILEI. Pentru a le vizualiza, accesați la rubrica EXPERTUL ZILEI și restul dermatologilor.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri

Stiri Calde (citeste aici)

spitale private