Sari la conținut

Ai avut acest coșmar? Numerolog: E bine să îți faci un control la cardiologie

Sursă: Unsplash

Din cuprinsul articolului

Un coșmar este un vis tulburător legat de sentimente negative, cum ar fi anxietatea sau frica, care te trezesc. Coșmarurile sunt frecvente la copii, dar pot apărea la orice vârstă. Coșmarurile ocazionale nu sunt, de obicei, de ce să vă faceți griji.

Când eram mici și ne trezeam în mijlocul unui coșmar, alergam imediat în camera părinților noștri sperând că refugiându-ne în patul lor, vom uita experiența proastă. Acum, la maturitate, nu mai visăm monștri care ies de sub pat și ne urmăresc, ci avem alte tipuri de coșmaruri deloc plăcute.

Aceste tipuri de vise sunt foarte frecvente, deoarece se estimează că aproximativ 90% din populație a suferit de ele la un moment dat.

Deși în general nu trebuie să ne îngrijorăm, dacă sunt dese ar trebui să le investigăm în cazul în care există ceva în spate care le provoacă. Aceste vise neplăcute sunt considerate un tip de parasomnie și apar de obicei în faza REM, cea mai profundă fază a somnului.

Potrivit Antena 3, Mihai Voropchievici, numerolog, a explicat în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” care este topul coșmarurilor și ce semnficație au.

Sursă: Unsplash

Topul coșmarurilor

„Cel mai urât coșmar este cel cu examenele. În cutiuța sufletului tău sunt niște neplăceri. Deși ai învățat, te-a ostracizat, te-a apostrofat sau ți-a fost greu. este practic nota pe care ți-o dai tu pentru confruntarea cu viața. A fost o piedică. Nu ai fost pregătit pentru examenul vieții. Ți-l scoate pe tavă, să ai mai multă încredere în tine. Depinde de tine, dacă ești pregătit. Nevoile acestea de primenire, de îmbogățire a cunoștințelor, e tot un examen.

O negare a ceea ce ești, acumulezi niște lucruri care nu sunt necesare.

Alt coșmar este legat de cei tineri este pierderea sau dărâmarea unei case. Casa ești tu, familia, persoana ta. E interiorul tău, practic. Că e proprietatea ta, survin niște daune sunt de fapt sentimentele tale. Ai o perioadă de cădere. Trebuie să faci ceva. Simți că cineva te-a înșelat. Atunci e cel mai dureros.

Că visezi că ai probleme cu mașina. Contează cine conduce mașina: tu sau altcineva. E experiența noastră de zi cu zi.

De obicei visezi, îți e frică că mașina nu are suficient combustibil. Unde te aflii: pe o pajiște, serpentine. Cât ai alimentat viața ta, forța lăuntrică, locul din societate, dacă nu ești pregătit, apar fricile. Dacă te visezi într-o mașină superbă, te mândrești, ți s-au furat visurile, dorințele. Mai rău dacă ai accident: ai pierdut controlul într-o anumită situație.

Te-ai visat mort se zice că ți-a murit moartea, viața lungă. Suferința de boală, coșmarul se transformă în ceva bun.

Visezi că te vânează cineva, alea sunt coșmaruri. E lupta cu tine, i-ai creat unei persoane o răutate, teama de a nu plăti rutatea. Ai făcut o fărădelege, apar mustrările de conștiință. În vis, resimți doi ochi care se uită după tine, simți că e cineva după tine.

Dacă visezi că te duci în gol, e bine să îți faci un control la cardiologie”, a spus Mihai Voropchievici la Antena 3.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: