Sari la conținut

Ai grijă de sănătatea pielii: consultații dermatologice GRATUITE, în Sun Plaza. Dermatoscopii și dermo-analize, între 24-26 februarie

Ai grijă de sănătatea pielii: consultații dermatologice GRATUITE, în Sun Plaza. În cazul în care nu ai fost de mult timp sau poate niciodată la dermatolog pentru un control amănunțit, sau dacă vrei să afli ce tip de ten ai, acum este momentul.

În perioada 24 – 26 februarie, Sun Plaza îți oferă acest prilej, gratuit!

Ai grijă de sănătatea pielii: consultații dermatologice GRATUITE, în Sun Plaza

Medici specialiști vor efectua dermatoscopii, adică vor verifica alunițele și petele de pe pielea ta cu ajutorul unui aparat numit dermatoscop, care este de fapt o lupă foarte mare.

De asemenea, un expert Sesderma îți va face o dermo-analiză cu ajutorul unui scanner, așa că vei putea afla ce tip de ten ai, care este gradul de hidratare și Ph-ul, cât de profunde sunt ridurile tale, care este gradul acneei, cât de sensibil îți este scalpul (pielea capului) și cât de sănătoși și viguroși sunt foliculii de păr.

Vei afla particularitățile tenului tău și care este rutina optimă de îngrijire, iar la finalul dermoanalizei vei primi mostre ale produselor Sesderma potrivite tipului tău de ten.

Dermatoscopii și dermo-analize, între 24-26 februarie

Toate consultațiile sunt gratuite și au loc într-un spațiu special amenajat din Sun Plaza, la parter, aproape de Intrarea Principală.

Programul pentru dermatoscopii este vineri, 24 februarie, între orele 16–22, sâmbătă, 25 februarie, între orele 10-22 și duminică, 26 februarie, între orele 12-18.

Pentru dermo-analize, programul este vineri, 24 februarie, între orele 16–20, sâmbătă, 25 februarie, între orele 12-20 și duminică, 26 februarie, între orele 12-16.

„Soarele, deshidratarea, poluarea, stilul de viață ne afectează pielea, dar nu reușim de fiecare dată să ne facem timp să mergem la un specialist. Ne bucurăm că acum, la Sun Help, aducem specialiștii la oameni.” spune Irina Studineanu, reprezentant Sun Plaza.

„Grija pentru sănătatea pielii” este tema celei de-a patra ediții Sun Help, proiect gândit să vină în sprijinul comunității. Până acum au fost abordate teme precum:
acordarea primului ajutor la nou-născuți sau cum ne protejăm în caz de cutremur. La cea de-a treia ediție, clienții Sun Plaza au beneficiat de spirometrii gratuite.

Parteneri media: csid.ro, Pacientul 2.0.

Mai multe detalii pe Facebook și sun-plaza.ro.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel