luni, iulie 13, 2020

Ochii sensibili nu sunt condamnați la o viață fără machiaj. Trebuie doar să știi cum să folosești corect mascara și ce tip de mascara ți se potrivește. Iată o serie de reguli pe care trebuie să o respecți

  1. Fă un test cu bandă adezivă

Înainte de a încerca rimelul, pune cu ajutorul unui bețișor de ureche produs pe interiorul brațului și acoperă cu bandă adezivă. Poartă-l până la sfârșitul zilei, iar dacă nu ai avut mâncărimi sau nu observi roșeață poți trece la aplicarea pe gene

Citește și:

2. Rimel cât mai simplu

Evită formulele de rimel care îți alungesc genele sau care au efect de gene false. Cu cât formula este mai simplă cu atât ochii tăi sunt mai protejați.

3. Rimel mereu negru

Acum sunt disponibile și alte culori de rimel, însă cel mai bine este să apelezi tot la rimelul negru, obișnuit.

4. Fără rimel rezistent la apă

Rimelul rezistent la apă usucă foarte tare genele, iar procesul de curățare a ochilor este unul

Citește și:

5. Demachiază-te mereu

Probabil mai ai obiceiul de a te culca fără să te demachiezi însă pentru ochii sensibili demachierea trebuie să fie un stil de viață, deoarece sunt mult mai predispuși la infecții.

6. Ignoră sfaturile de beauty

Chiar dacă cel mai în vogă vlogger de beauty spune să te dai cu rimel de la baza genelor, oftalmologii sfătuiesc să începi să te dai de la jumătatea genelor sau chiar doar vârfurile, deoarece minimizezi expunerea la produs.

Citește și:

7. Înlocuiește mascara frecvent

Înlocuiește mascara din 3 în 3 luni, în loc de 6 luni deoarece posibilitatea unei infecții în cazul ochilor sensibili este mult mai mare.

 

 

 

Parteneri