duminică, septembrie 19, 2021

Petele de pe față și decolteu apar de cel mai multe ori din cauza soarelui, când particulele de melanină devin active și se acumulează pe porțiunile de piele descoperite, formând pete. Acestea pot deveni

ușor inestetice, mai ales când fața nu este acoperit de fond de ten. Există însă soluții pentru a redresa problema, și încă din cele mai ieftine!

Și de data aceasta, tot natura oferă soluții din cele mai eficiente pentru a redresa această problemă sau pentru a o ameliora. Și toate le poți face acasă, respectând niște pași simpli. În general, păpădia, florile de soc și stânjenelul au efecte benefice asupra acestui tip de problemă.

Loțiune cu păpădie

Păpădia are un istoric în ceea ce privește beneficiile pentru ten. În vechime, sucul extras din tulpina și frunzele de păpădie se folosea

pentru albirea obrazului. De aceea, acum este recomandat pentru ”neutralizarea” petelor de pe față. Puteți încerca aceeași rețetă strâveche, tamponând zonele cu probleme cu suc de păpădie. Lăsați să acționeze pentru câteva minute, apoi curățați cu apă caldă.

Continuarea pe elli.ro

Ultimele stiri