Ai sânge de rocker? Atunci acceptă provocarea: România are sânge de rocker

Ai sânge de rocker? Atunci acceptă provocarea: România are sânge de rocker
Ai sânge de rocker? Atunci acceptă provocarea: România are sânge de rocker

Dacă și tu ai sânge de rocker, vino în această campanie inedită. Țara ta poate fi rock și prin contribuția ta!

România se confruntă cu o scădere dramatică a numărului de donatori de sânge: în București, în 2019, avem cu 1.100 de donatori de sânge mai puțin decât în aceeași perioadă a anului trecut.

România se plasează pe ultimele locuri la numărul de donatori de sânge în Europa: doar 1.7% dintre români donează sânge, de 10 ori mai puțin decât danezii.

1 din 10 pacienți care ajunge în spitale are nevoie de sânge, iar multe intervenții chirurgicale ajung să fie amânate din cauza lipsei de sânge

Donarea de sânge este în continuare o problemă de mentalitate în țara noastră!

În contextul unei crize acute de sânge, Morning Glory cu Răzvan Exarhu, matinalul ROCK FM, inițiază, în parteneriat cu Centrul de Transfuzie Sanguină București și Donorium, o campanie națională de conștientizare și educare a populației, menită să crească numărul donatorilor de sânge și să arate că „România are sânge de rocker”.

Vă invităm la evenimentul de lansare a campaniei, marți, 14 mai 2019, începând cu ora 10:30, la Centrul de Transfuzie Sanguină București (Strada Dr. Constantin Caracaș 2, sector 1, București). 

Peste 50 de fani ai muzicii rock ni se vor alătura, începând cu ora 10:30, pe motociclete, pentru a dona sânge și a transmite un mesaj de mobilizare pentru comunitatea rock din România.

Acțiunea va fi urmată de o conferință de presă, care va avea loc în recepția Centrului de Transfuzie Sanguină București, începând cu ora 11:00.

Printre speakerii evenimentului se numără: Dr. Doina Goșa – directorul Centrului de Transfuzie Sanguină, București, Răzvan Exarhu – realizatorul „Morning Glory cu Răzvan Exarhu”- ROCK FM și inițiatorul campaniei „România are sânge de rocker”, Adrian Despot – solistul trupei Vița de Vie & ambasador al campaniei „România are sânge de rocker” și Diana Stoica – fondatorul aplicației Donorium.

Ai sânge de rocker? Alătură-te și tu campaniei!

259 distribuiri
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook
powered by Binbox